Το χάρηκαν και οι πρώην

Χαρούμενοι με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ εμφανίστηκαν οι πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας. Συγκεκριμένα, οι Τόμας Πέκχαρτ, Γιάννης Καραλής και Άρης Σοϊλέδης έστειλαν τις ευχές τους προς τους «κιτρινόμαυρους».

Χαρούμενοι με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ εμφανίστηκαν οι πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας. Συγκεκριμένα, οι Τόμας Πέκχαρτ, Γιάννης Καραλής, Άρης Σοϊλέδης, Γκουστάβο Μαντούκα και Ζούλιο Σέζαρ έστειλαν τις ευχές τους προς τους «κιτρινόμαυρους». 

Ο Πέκχαρτ έγραψε στη σελίδα του χαρακτηριστικά: «Πολλά συγχαρητήρια στην οικογένεια της ΑΕΚ. ΑΕΚάρα πρωταθλήτρια. Άλλη μια κούπα έρχεται αυτή τη σεζόν».

Ο Καραλής τόνισε από την πλευρά του: «5 χρόνια πριν είχατε την ομάδα ξεγραμμένη… Μας κυνηγούσαν θεοί και δαίμονες… Ήμασταν μια ομάδα πιτσιρικάδες ενάντια σε όλους… Αφανίσατε εμάς ρίχνοντας ευθύνες αλλά η ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ… Σήμερα επιστρέψαμε εκεί που μας αρμόζει ΚΟΥΠΑΤΟΙ… ΜΟΝΟ ΑΕΚ…». 

Ο Άρης Σοϊλέδης έστειλε τα συγχαρητήριά του προς τους πρώην συμπαίκτες του Λαμπρόπουλο, Μπακάκη, Μπακασέτα, Μάνταλο, Ανέστη, Τζανετόπουλο και Σιμόες. Χαρακτηριστικά, ο Σοϊλέδης έγραψε: «Συγχαρητήρια, αδέρφια μου».

Ο Γκουστάβο Μαντούκα έγραψε: «Συγχαρητήρια, ΑΕΚ. Είμαι περήφανος που εκπροσώπησα αυτόν το σύλλογο και φόρεσα αυτή τη φανέλα».

Τέλος, ο Ζούλιο Σέζαρ ανέβασε στη σελίδα του στο Instagram, μια φωτογραφία του με τη φανέλα της Ένωσης και τη σχολίασε με τρόπαια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.