Φορτούνης: “Ολα μου τα όνειρα”

Ο Κώστας Φορτούνης δήλωσε πως τα τελευταία δυο χρόνια πραγματοποίησε όλα τα παιδικά του όνειρα παίζοντας στο εξωτερικό και στην Εθνική Ελλάδας.

Ο Κώστας Φορτούνης δήλωσε πως τα τελευταία δυο χρόνια πραγματοποίησε όλα τα παιδικά του όνειρα παίζοντας στο εξωτερικό και στην Εθνική Ελλάδας. «Οι δύο τελευταίες χρονιές είναι καταπληκτικές για μένα. Αρχικά, έπαιξα με τον Αστέρα Τρίπολης, έγινα γνωστός και πήρα μεταγραφή στο εξωτερικό που ήταν το όνειρο μου. Τώρα που κλήθηκα και στην Εθνική ολοκληρώθηκε το όνειρο» είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.
 
Ο Φορτούνης μίλησε ακόμη για την θητεία του στη Καϊζερσλάουτερν και τα μελλοντικά του σχέδια. Είπε συγκεκριμένα για:
Την Καϊζερσλάουτερν: «Σίγουρα, η θέση της στην βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα είναι δύσκολη και υποχρεώνεται η ομάδα να παίζει αμυντικά, γεγονός που δεν με βοηθά τόσο πολύ. Εγώ όμως συνεχίζω να δουλεύω».

Την πρώτη συμμετοχή στην Εθνική: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όλα τα παιδιά με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και τους ευχαριστώ πολύ γι αυτό. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα την κλήση μου στην Εθνική, και εμένα μου ήρθε ξαφνικά. Πιστεύω πως η πρώτη μου συμμετοχή στο χθεσινό φιλικό κόντρα στο Βέλγιο ήταν καλή».

Την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Το δυνατό μου στοιχείο είναι να παίζω πίσω από τον φορ, να παίρνω την μπάλα στα πόδια και να πηγαίνω κατά μέτωπο στον αντίπαλο. Συνεχίζω να προπονούμαι για να βελτιωθώ όσο μπορώ περισσότερο. Θεωρώ πως μέχρι στιγμής έχω εξελιχθεί όσον αφορά την δύναμη και την αντοχή. Άλλωστε η προετοιμασία στην Γερμανία είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με την Ελλάδα».

Τα τελικά του Euro: «Είμαι ακόμα μικρός και θεωρώ πως έχω ακόμα περιθώρια. Στην περίπτωση που δεν συμπεριληφθώ στην αποστολή της Εθνικής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δεν θα απογοητευτώ. Θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά. Σίγουρα, όταν ένας παίκτης ξέρει πως τον παρακολουθεί ο ομοσπονδιακός προπονητής και είναι δίκαιος τότε είναι καλό για όλους μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.