Πήρε το “διπλό” και ανεβαίνει η Νόρκεπινγκ

Η Νόρκεπινγκ επικράτησε εκτός έδρας 2-0 της Γκέτεμποργκ και συνεχίζει τα "άλματα" στη βαθμολογία της Αλσβένσκαν

Η Νόρκεπινγκ κατάφερε να επικρατήσει 2-0 της Γκέτεμποργκ στο Γκάμλα Ούλεβι, πετυχαίνοντας την πέμπτη φετινή της νίκη και δεύτερη συνεχόμενη μακριά απ’ το σπίτι της, μετά από εκείνη επί της Έστερσουντ. 

Οι παίκτες του Γιενς Γκούσταφσον κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν παθητικό, καθώς η Γκέτεμποργκ θέλησε να επιβάλλει τον ρυθμό της, χάνοντας ευκαιρίες με τον Γκούσταβ Ένγκβαλ. Πρωταγωνιστής της Νόρκεπινγκ ο Ίσακ Πέτερσον, ο οποίος με σπουδαίες επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του. 

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε το γκολ του Καρλ Χόλμπεργκ για λογαριασμό της Νόρκεπινγκ και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για την ομάδα του Πόγια Ασμπάγκι. Οι διάδρομοι ήταν κλειστοί πλέον και η Γκέτεμποργκ δεν μπόρεσε να βρει τις απαιτούμενες ευκαιρίες για την ισοφάριση. Τη σημαντικότερη έχασε ο Ένγκβαλ, αλλά και πάλι ο Πέτερσον επενέβη. 

Στο τελευταίο λεπτό του έξτρα χρόνου ήρθε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους με σκόρερ τον Σάιμον Σκραμπ, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 61ο λεπτό. Ο Φινλανδός εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Γιάκομπσεν και τσίμπησε την μπάλα μέσα από την αγκαλιά του Ντάλμπεργκ για να γράψει με κοντινό πλασέ το τελικό σκορ.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.