Ντέρμπι στην κλήρωση των διαιτητών

Το πρώτο -εκτός παρκέ- τζάμπολ στο ντέρμπι των «αιωνίων» δόθηκε σήμερα, με τους εκπροσώπους Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να ανεβάζουν τους τόνους στη κλήρωση των διαιτητών. Αναστόπουλος, Γκόντας και Σχινάς θα διευθύνουν το ντέρμπι.

Το πρώτο -εκτός παρκέ- τζάμπολ στο ντέρμπι των «αιωνίων» δόθηκε σήμερα, με τους εκπροσώπους Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να ανεβάζουν τους τόνους στη κλήρωση των διαιτητών. Αναστόπουλος, Γκόντας και Σχινάς θα διευθύνουν το ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής (Κυριακή, 17:00) στο ΣΕΦ, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, το οποίο θα κρίνει την κορυφή της βαθμολογίας, όπερ σημαίνει το πλεονέκτημα της έδρας στα φετινά πλέι οφ.

    Στη σημερινή κλήρωση ο Ολυμπιακός έδωσε το «παρών» με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια, και τον γενικό διευθυντή, Χρήστο Σταυρόπουλο, με τους «ερυθρόλευκους» να επιστρέφουν σε κλήρωση διαιτητών, μετά από αποχή περίπου δύο χρόνων. Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τον μάνατζερ του, Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος και αποχώρησε από την κλήρωση μετά από ξέσπασμά του κατά της ΚΕΔ.

    Αρχικά στην κληρωτίδα μπήκαν τα ονόματα των Αναστόπουλου, Γκόντα, Σχινά και Χριστοδούλου, με την πλευρά του Ολυμπιακού να ζητά την εξαίρεση του Σχινά, λόγω φωτογραφιών που τον εμφάνιζαν με αθλητική ενδυμασία του Παναθηναϊκού. Από την πλευρά του, ο κ.Παπαδόπουλος ζήτησε την εξαίρεση του Χριστοδούλου, δηλώνοντας ότι ο διαιτητής έχει επηρεαστεί από το επεισόδιό του με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στην περσινή έκρυθμη αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σερβία στο «Ακρόπολις» και πλέον «σφυρίζει» διαφορετικά.

    Παράλληλα, ζητήθηκε από τους «πράσινους» να τους εξηγηθούν οι λόγοι απουσίας του ονόματος του Τανατζή από την κλήρωση, για να τονιστεί από τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στέλιο Συμεωνίδη, ότι απείχε από τον πρώτο γύρο και ότι ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή, αίτημα που ακόμη δεν έχει εξεταστεί. Επίσης, ο κ.Συμεωνίδης ρώτησε τους εκπροσώπους των «αιωνίων» αν θέλουν να γίνει ορισμός και να πουν αυτοί ποιους θέλουν, για να λάβει αρνητική απάντηση.

    Η υπόθεση Τανατζή, πάντως, έφερε ένταση στις τάξεις του Παναθηναϊκού, με τον Παπαδόπουλο να αναφέρει ότι θα φέρει και ο ίδιος χαρτί -όπως ο Ολυμπιακός με Τανατζή- που θα χαρακτηρίζει τον Χριστοδούλου ανεπιθύμητο από τις αναμετρήσεις των «πρασίνων». Ακολούθησε απάντηση από την ΚΕΔ ότι πλέον δεν μπορεί να προσκομιστεί τέτοιο χαρτί και ότι δεν είναι αποδεκτό το προφορικό αίτημα. Η απάντηση αυτή έφερε την «έκρηξη» του Παπαδόπουλου, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Αφού δε με αναγνωρίζετε προφορικά ως επίσημο Παναθηναϊκό, δε σας αναγνωρίζω κι εγώ ως ΚΕΔ. Φεύγω και θα τα πούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.