Με Μανόλο στο τιμόνι

Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για την ανανέωση της συνεργασίας του Μανόλο Χιμένεθ με την ΑΕΚ, μετά τη συνάντηση που είχε το βράδυ της Πέμπτης (17/5) στο σκάφος του Δημήτρη Μελισσανίδη. Διαβάστε τι συζήτησαν οι δύο άνδρες και τι μένει για τις ανακοινώσεις.

Με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της αναμένεται να συνεχίσει η ΑΕΚ και τη νέα αγωνιστική σεζόν, μετά τη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Πέμπτης (17/5) ο Ισπανός τεχνικός με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Χιμένεθ βρέθηκε στο σκάφος του ισχυρού άνδρα της Ένωσης και οι δύο άνδρες συζήτησαν σε εξαιρετικό κλίμα, τόσο για όλα όσα συνέβησαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, η οποία βρήκε την ΑΕΚ πρωταθλήτρια, όσο και για τη σεζόν που ακολουθεί, στην οποία ο Δικέφαλος θα έχει ως στόχο να διατηρήσει τα σκήπτρα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε στον Μανόλο Χιμένεθ ότι έμεινε ικανοποιημένος απ’ τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και φυσικά από τα αποτελέσματα, με τον Ισπανό προπονητή να εκφράζει την επιθυμία να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Όλα δείχνουν ότι έπειτα από τη συγκεκριμένη συνάντηση, το λόγο πλέον θα πάρουν οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών, προκειμένου να ολοκληρώσουν και τυπικά την ανανέωση της συνεργασίας του Χιμένεθ με την ΑΕΚ. Το πιο σημαντικό βήμα όμως έγινε, με τους δύο άνδρες να δίνουν τα χέρια, συμφωνόντας ότι η ομάδα θα πρέπει τη νεά σεζόν να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επηρεαστεί απ’ τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.