Σίλντεφελντ «Εξαιρετικός εντός κι εκτός γηπέδου»

Ενας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τον Ντάριο Σρνα είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ενας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τον Ντάριο Σρνα είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός με θητεία σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και συμπαίκτης του συμπατριώτη του στην Εθνική, φιλοξενήθηκε από το ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις 95,5» και κατέθεσε τις απόψεις του σχετικά με το φλερτ που προέκυψε χτες ανάμεσα στον Σρνα και τον «Δικέφαλο»: «Είναι ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες και ποιοτικούς χαρακτήρες που ξέρω. Αν υπογράψει στον ΠΑΟΚ θα πρόκειται για μια φανταστική κίνηση».

Για την πολύμηνη απουσία του Σρνα λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ: «Είναι πολύ έμπειρος και καλός επαγγελματίας, ξέρει να γυμνάζεται και πώς να χρησιμοποιεί το σώμα του. Με μια καλή προετοιμασία, μπορεί να βρει τον καλό εαυτό του και μάλιστα σύντομα. Για έναν παίκτη σαν αυτόν, αυτό το διάστημα αποχής δεν είναι κάτι σημαντικό».

Για το τι μπορεί να προφέρει στον ΠΑΟΚ ο Σρνα: «Είναι εξαιρετικός τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Ο Σρνα είναι ένας πολεμιστής εντός γηπέδου και μπορεί να προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ».

Για όσα συνέβησαν στο Πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος, ξέρω τι έγινε με την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα και πιστεύω ότι την επόμενη σεζόν θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.