«Μπασκετική παράδοση η Ζαλγκίρις»

Μπορεί η Καντού να ηττήθηκε στην πρεμιέρα του Top-16 της Ευρωλίγκα από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο όλοι πλέον έχουν το μυαλό τους στην αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις.

Μπορεί η Καντού να ηττήθηκε στην πρεμιέρα του Top-16 της Ευρωλίγκα από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο όλοι πλέον έχουν το μυαλό τους στην αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις. Ο τεχνικός της ομάδας, Αντρέα Τρινκιέρι στάθηκε στη μπασκετική παράδοση των Λιθουανών και τόνισε πως η Ζαλγκίρις διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο.

«Έχουμε παίξει μόλις ένα παιχνίδι στο “Top-16” της Ευρωλίγκας, όμως μπροστά μας έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Θα μας δώσει ώθηση η νίκη στον αγώνα με την Ζαλγκίρις. Είναι μία ομάδα με μεγάλη μπασκετική παράδοση, σε μία χώρα όπου το μπάσκετ είναι θρησκεία και για αυτό μόνο τον λόγο πρέπει να τους σεβαστούμε.

Επίσης, η Ζαλγκίρις είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Το ρόστερ στηρίζεται στους Λιθουανούς παίκτες, όπως ο Γιανκούνας ή ο Καλνιέτις, διότι προσπαθούν να “χτίσουν” μία εθνική ταυτότητα, όμως έχουν τον Σόνι Γουίμς και έναν επικίνδυνο σουτέρ τον Μάρκο Πόποβιτς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντρέα Τρινκιέρι.

Από την πλευρά του ο Μαρκοϊσβίλι ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε στο Παλαντέσιο μπροστά στο υπέροχο κοινό μας. Θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στο πιν-εν-ρολ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.