Επιστροφή για δύο στον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Ξάνθη, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει ξανά στη διάθεσή του τους Κόρμπο και Ανσαριφάρντ.

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Ξάνθη, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει ξανά στη διάθεσή του τους Κόρμπο και Ανσαριφάρντ.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Οικονόμου και ο Ποζατζίδης.

Η αποστολή: Παπαδόπουλος, Διούδης, Αργυρόπουλος, Βαλεντίνος Βλάχος, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Τασουλής, Κόρμπος, Τζανδάρης, Σιώπης, Καθάριος, Κώστας Βλάχος, Μπλέτσας, Μπακασέτας, Καραμάνος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Ανσαριφάρντ, Μασούρας, Μπαργκάν.

Οσον αφορά στην πώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης, αυτή ξεκίνησε από την Παρασκευή. Για το λόγο αυτό, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 12:00 μέχρι τις 20:00.Το Σάββατο, ημέρα του αγώνα, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00. Στις 12:00 θα ανοίξει και το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη.Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, δεν υποχρεούνται να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.