Ζιντάν: «Δεν ξέρω ποιο είναι το μέλλον μου»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν υπογράμμισε πως δε γνωρίζει το αν θα παραμείνει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και τη νέα αγωνιστική περίοδο, υπογραμμίζοντας πως όλα θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος της εφετινής σεζόν.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν υπογράμμισε πως δε γνωρίζει το αν θα παραμείνει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και τη νέα αγωνιστική περίοδο, υπογραμμίζοντας πως όλα θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος της εφετινής σεζόν. Ο Γάλλος τεχνικός τόνισε πως δε μπορεί να μιλήσει και για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν, ενώ δε θέλησε να αναφερθεί στα σενάρια, που θέλουν τη «Βασίλισσα» της Ευρώπης να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις παικτών.

Αρχικά, ο Ζιντάν τόνισε: «Δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή για τις μεταγραφές… Αδυνατώ να πω κάτι γιατί δεν ξέρω τι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν… Εδώ δεν μπορούμε να ξέρουμε τι μας ξημερώνει, προφανώς δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι που συμβαίνει έπειτα από μήνες…».

Στη συνέχεια, ο Γάλλος τεχνικός συμπλήρωσε: «Θα δούμε τι θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος. Ξέρω ότι κυκλοφορούν συνεχώς σενάρια για παίκτες που έρχονται και φεύγουν, αλλά εμείς επικεντρωνόμαστε στα παιχνίδια μας. Συγγνώμη για τα … τετριμμένα, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο και ενδιαφέρομαι μόνο για τα ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.