Ξημέρης: “Δύσκολη στιγμή για την ομάδα”

Στις 18 Ιανουαρίου θα συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου η σχετική αίτηση που κατέθεσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Βασίλης Ξημέρης, για διορισμό προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ.

Στις 18 Ιανουαρίου θα συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου η σχετική αίτηση που κατέθεσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Βασίλης Ξημέρης, για διορισμό προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ.


Τα μέλη που προτάθηκαν είναι: Βασίλης Ξημέρης (αρχιτέκτονας μηχανικός, πρόεδρος Ερασιτέχνη ΟΦΗ), Κώστας Τουγλής (προϊστάμενος λογιστηρίου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο), Αντώνης Κουτάντος (επιχειρηματίας), Μανόλης Κουμαντάκης (πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, επιχειρηματίας), Αντώνης Λυδατάκης (αντιπρόεδρος ΟΕΒΕΝΗ, ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρείας), Χρήστος Μιχαλόπουλος (δικηγόρος), Γιώργος Καλουτσάκης (μηχανολόγος μηχανικός), Βαγγέλης Αποστολάκης (υπεύθυνος μάρκετινγκ και εμπορικού τμήματος στην εταιρεία σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης Α.Ε.), Γιώργος Χναράκης (οικονομολόγος, ιδιοκτήτης εταιρείας πληροφορικών συστημάτων ΔΙΑΔΥΟ), Σήφης Κορωνάκης (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ΟΦΗ), Γιώργος Στεφανουδάκης (χειρούργος ορθοπεδικός). Αναπληρωματικά είναι: Μανόλης Βρέντζος (επιχειρηματίας), Ανδρέας Μανουσάκης (πρόεδρος του Συλλόγου Μετόχων ΠΑΕ-ΟΦΗ, επιχειρηματίας).


    Οπως αναφέρθηκε από τους ίδιους, στόχος της προσωρινής διοίκησης είναι να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο την αγωνιστική παρουσία της ομάδας και παράλληλα να προωθήσει τις ενέργειες εκείνες που θα δώσουν λύσεις στο οικονομικό. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Βασίλης Ξημέρης, δήλωσε: «Η πρόεδρος εξέδωσε προσωρινή διαταγή για την διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ. Τα πρόσωπα που την απαρτίζουν είναι ήδη γνωστά. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα και όλοι όσοι μετέχουν σε αυτή τη διοικούσα επιτροπή, έχουμε καθήκον και χρέος να προσπαθήσουμε να βρούμε τις λύσεις εκείνες που θα βοηθήσουν την ομάδα στα προβλήματα που έχει. Ειδικότερα στα οικονομικά. Οπως ξέρετε, συμβαδίζει άρρηκτα το οικονομικό με το αγωνιστικό, θα πρέπει αυτά τα δύο να πάνε μαζί. Είναι ώρες ευθύνης και ζητώ τη συστράτευση όλων των δυνάμεων του Ηρακλείου και ειδικότερα του κόσμου του ΟΦΗ, να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Εμείς δεν είμαστε εδώ για τις καρέκλες, αλλά έχουμε μια ειδική αποστολή, σε μια διοίκηση έκτακτης ανάγκης. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετέχουν σε αυτή την επιτροπή, οι οποίοι πάνω από όλα έβαλαν το συμφέρον της ομάδας και όχι το προσωπικό τους. Αυτό θα κάνουμε και όταν συνέλθουμε σε σώμα, καθώς δεν πρέπει να χάσουμε ούτε λεπτό στις δύσκολες στιγμές που περνά η ομάδα μας. Αποστολή μας είναι να τακτοποιήσουμε τις τρέχουσες εκκρεμότητες και παράλληλα να χτυπήσουμε πόρτες, ώστε να βρεθεί μια βιώσιμη οικονομική λύση για την ΠΑΕ ΟΦΗ. Όλα αυτά είναι όμως πρόωρα, αυτό που προέχει είναι να ξεκινήσουμε άμεσα τη δουλειά και να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας. Δεν είμαστε μόνιμη διοίκηση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.