Σοβαρότητα ζήτησε ο Αλεξανδρής

Να παρουσιαστούν σοβαροί κόντρα στο Μαρούσι ζήτησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής από τους παίκτες του.

Να παρουσιαστούν σοβαροί κόντρα στο Μαρούσι ζήτησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής από τους παίκτες του. Ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει την πολυτέλεια να σκεφτεί υπεροπτικά παρά το γεγονός πως το Μαρούσι δεν έχει πετύχει ακόμη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. 

«Θα αντιμετωπίσουμε το Μαρούσι με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο. Δεν έχουμε άλλωστε την πολυτέλεια να σκεπτόμαστε υπεροπτικά, γιατί έχουμε και εμείς τις δικές μας ελλείψεις παικτών λόγω τραυματισμών. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να βρούμε ρυθμό στο παιχνίδι μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Από την πλευρά των παικτών ο Σέρτζιο Κέρους ανέφερε: «Μας περιμένει ένας ακόμη δύσκολος αγώνας, διότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που διαθέτει αρκετούς έμπειρους παίκτες που παίζουν καιρό μαζί. Πρέπει να αγωνιστούμε με αμυντική ένταση για να έχουμε στα χέρια μας τον ρυθμό της αναμέτρησης και γενικότερα να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας της νέας χρονιάς και είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε μια νέα αρχή. Έχουμε αποδείξει σε κάθε αγώνα ότι γινόμαστε καλύτεροι και ελπίζουμε ότι θα είμαστε εξίσου ανταγωνιστικοί για μια ακόμη φορά, έχοντας ως απώτερο στόχο να κερδίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.