Παίρνει Σαμπίν

Τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, Σεντρίκ Σαμπίν, από την Καλλονή.

Τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, Σεντρίκ Σαμπίν, από την Καλλονή. Ο 32χρονος άσος άρχισε την εφετινή σεζόν στη Red Star 93 (Γ` κατηγορία Γαλλίας), με τα χρώματα της οποίας πρόλαβε να σημειώσει πέντε γκολ σε 10 συμμετοχές, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα ενεργοποίησε τη διαδικασία απόκτησής του. Στο βιογραφικό του Σαμπίν υπάρχει συνεργασία με τις Κόνιασπορ, Σεντάν, Κρετέιγ, Αλ Αχλί, Γκενιόν κ.α.

Αντίθετα, παρελθόν αποτελούν οι Γιώργος Θέος και Λούκας Σκάγκλια. Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ σας γνωστοποιεί τη λύση κοινή συναινέσει των συμβολαίων με τους ποδοσφαιριστές Λούκα Σκάλια και Γιώργο Θέο. Η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής ευχαριστεί τους δύο ποδοσφαιριστές για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην ομάδα, και τους εύχονται καλή συνέχεια, στην υπόλοιπη ποδοσφαιρική τους καριέρα».

Ακόμη, τρεις από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κ20, οι Πέτρος Γόμος (19 ετών), Δημήτρης Μπουρούς (18), Κωνσταντίνος Λίμα (18), υπέγραψαν τα πρώτα επαγγελματικά συμβόλαιά τους, διάρκειας 5 χρόνων με την ομάδα της Καλλονής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.