Χωρίς διάθεση χαλάρωσης

Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εφετινές του εμφανίσεις και θα προσπαθήσει να περάσει νικηφόρα και από την Τρίπολη, στο ματς με τον τοπικό Αστέρα για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος (19:30, Novasports 1).

Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εφετινές του εμφανίσεις και θα προσπαθήσει να περάσει νικηφόρα και από την Τρίπολη, στο ματς με τον τοπικό Αστέρα για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος (19:30, Novasports 1). Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την εντός έδρας νίκη 3-1 επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι των «αιωνίων» και θέλουν να προσθέσουν μια ακόμα νίκη στην εφετινής τους συλλογή.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν έχει διάθεση να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα των «ερυθρολεύκων». Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στους Καμπιάσο, Μπουχαλάκη, Φουστέρ και Ζντιέλαρ, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. 

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Ρομπέρτο στην εστία και τους Ντα Κόστα και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Οι Μαζουακού και Ελαμπντελαουί θα είναι οι δυο μπακ, με τους Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Πάρντο, Ερνάνι και Φορτούνης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.