Επίσημα τέλος ο Μπακαγιόκο

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μαμαντού Μπακαγιόκο, καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους.

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μαμαντού Μπακαγιόκο, καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους. Ο παίκτης δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της μέχρι τώρα περιόδου να αποδείξει την αξία του και έτσι αποφασίστηκε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας: “Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μαμαντού Μπαγκαγιόκο. Ο Μπαγκαγιόκο ο οποίος αποκτήθηκε την τελευταία ημέρα της μεταγραφική περιόδου, αγωνίστηκε σε ένα μόλις επίσημο παιχνίδι σε αυτό με τον Πανιώνιο στο Εθνικό Στάδιο “Ζωσιμάδες”.

Ο Μπαγκαγιόκο ο οποίος μετέβει στην Αθήνα για τα διαδικαστικά του συμβολαίου του μίλησε στο pasgiannina.gr για την εμπειρία του αυτούς τους τρεις μήνες στην ομάδα: “Εύχομαι στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ότι καλύτερο και να υλοποιήσει τους στόχους του. Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή, το ποδόσφαιρο έτσι είναι, ωστόσο φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις από την ομάδα. Ευχαριστώ τον κ. Χριστοβασίλη αλλά και όλους ανθρώπους του ΠΑΣ για την συνεργασία που είχαμε”.

Η ΠΑΕ εύχεται στον παίκτη καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.