Giannis, ο πρεσβευτής! (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό σποτ του Υπουργείου Τουρισμού, από το οποίο προσκαλεί τον κόσμο να «επισκεφτεί την όμορφη χώρα μου, την Ελλάδα».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό σποτ του Υπουργείου Τουρισμού, από το οποίο προσκαλεί τον κόσμο να «επισκεφτεί την όμορφη χώρα μου, την Ελλάδα». 

Ο σουπερσταρ του ΝΒΑ είπε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του:

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος που εκπροσωπώ την Ελλάδα. Είναι πάρα πολύ όμορφη, δεν το συζητάμε. Σε όσους λέω να έρθουν στην Ελλάδα, στη συνέχεια επιστρέφουν ενθουσιασμένοι! Εγώ πήγα για πρώτη φορά πέρσι διακοπές στην Ελλάδα, στη Σαντορίνη, και ξετρελάθηκα. Η Ελλάδα προσφέρει φοβερή ποικιλία, ότι και να ψάχνεις, φύση, νυχτερινή ζωή ή ηρεμία, στα προσφέρει όλα. Εγώ προτιμώ την Αθήνα και την περιοχή του Ζωγράφου, γιατί εκεί βρίσκω όλους τους παλιούς μου φίλους όταν έρχομαι. 

Για την Εθνική:
“Είχα προπόνηση εκείνη την ώρα και έβλεπα παράλληλα το παιχνίδι, χάρηκα πάρα πολύ για τα παιδιά που έπαιξαν τόσο καλά και κέρδισαν. Πιστεύω ότι του χρόνου στο παγκόσμιο θα έχουμε παρά πολύ καλή ομάδα. Εγώ θέλω ξαναπαίξω στην εθνική μαζί με τον Θανάση. Τον Σεπτέμβριο δεν ξέρω αν θα καταφέρω να δώσω το παρόν, γιατί μετά από λίγο καιρό θα ξεκινά και η προετοιμασία στο ΝΒΑ. Θα μιλήσω με τους Μπακς και θα πράξω ανάλογα”. 

Δείτε το όμορφο βίντεο: 

This is my country, Greece! ??

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.