«Λιοντάρι» ο Ντίκο!

Μπορεί να είναι επτάψυχος ή εννιάψυχος, αν προτιμάτε, όπως οι γάτες, ωστόσο στις προπονήσεις αποδεικνύεται λιοντάρι!

Μπορεί να είναι επτάψυχος ή εννιάψυχος, αν προτιμάτε, όπως οι γάτες, ωστόσο στις προπονήσεις αποδεικνύεται λιοντάρι! Ο Φράνσις Ντίκο παρά τους πόνους στη μέση και την υποχρεωτική ακινησία των δύο προηγούμενων ημερών, πήγε την Τετάρτη κανονικά στο Ρύσιο, βγάζοντας όλο το πρωινό πρόγραμμα του Μίχαλ Πρόμπιερζ. Ετσι ο τελευταίος, με βάση αυτά τα δεδομένα, μπορεί να τον υπολογίζει ενόψει Τρίπολης.

Αντίθετα το ίδιο δεν ισχύει με την περίπτωση του Μανώλη Παπαστεριανού ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τους προσαγωγούς του (θα υποβληθεί σε υπέρηχο) κι έτσι δεν θα ταξιδέψει στη Πελοπόννησο. Χρόνο θα χρειαστούν και οι Κατίδης, Βράνιες, Γιακούποβιτς που επίσης δεν υπολογίζονται.

Το ευχάριστο είναι πως επιστρέφει ο Κώστας Καζναφέρης (απουσίαζε με τον Παναθηναϊκό), κάτι που σημαίνει πως το δεξί άκρο της άμυνας δεν μένει «ορφανό». Ούτως ή άλλως για τη συγκεκριμένη θέση υπάρχει και ο Νέτο, όπως και ο Παπαζαχαρίας αν παραστεί ανάγκη.
 
Την Παρασκευή οι βραβεύσεις
Ο Αρης σάρωσε τα βραβεία της 12ης αγωνιστικής και την Παρασκευή είναι η ώρα των βραβεύσεων. Ο Χαβιέ Ούμπιντες θα παραλάβει την τιμητική διάκριση ως ο πολυτιμότερος παίκτης και ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ για το καλύτερο γκολ. Ο τιμ μάνατζερ, Αγαπητός Αμπελάς, θα είναι ο άνθρωπος που θα παραδώσει τα συγκεκριμένα βραβεία στους κατόχους τους.
 
«Ναι» από Πρόμπιερζ!
Στο μεταξύ δεν πρόλαβε να στεγνώσει η μελάνη (όπως λέγαμε παλιά) από το δημοσίευμα πολωνικής εφημερίδας, περί πιθανής ένταξης του Πρόμπιερζ στο τιμ της εθνικής Πολωνίας ενόψει Euro και ο ίδιος απαντά θετικά σ΄ αυτή την πρόκληση: «Σίγουρα μπορώ να βοηθήσω.. Είμαι Πολωνός και έχω ταυτιστεί με την εθνική ομάδα μας. Εάν ο προπονητής της, ο Σμούντα, θα χρειαστεί βοήθεια, τότε θα είμαι στις υπηρεσίες του. Το πιο σημαντικό είναι το καλό του πολωνικού ποδοσφαίρου!», είπε στο πολωνικό σάϊτ “interia.pl”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.