Αγώνας δρόμου για μέσους

Η καθυστέρηση στην υπόθεση του Παναγιώτη Κονέ οδηγεί την ΑΕΚ στο να στρέψει την προσοχή της σε άλλες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής.

Η καθυστέρηση στην υπόθεση του Παναγιώτη Κονέ οδηγεί την ΑΕΚ στο να στρέψει την προσοχή της σε άλλες περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν ήδη ορισμένες περιπτώσεις για να πλαισιωθούν οι Σιμόες, Γαλανόπουλος και Μοράν, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για το συγκεκριμένο θέμα.

Από την άλλη πλευρά, η Ουντινέζε δε φαίνεται διατεθειμένη να αφήσει εύκολα τον Κονέ να αποχωρήσει από το ρόστερ της. Όλα δείχνουν πως η συγκεκριμένη υπόθεση θα καθυστερήσει, κάτι που όμως δε συμφέρει την ΑΕΚ, η οποία θέλει να έχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τον παίκτη. Αν δε βρεθεί άμεσα λύση στο συγκεκριμένο θέμα, τότε η Ένωση αναμένεται να προχωρήσει στην απόκτηση παίκτη για το κέντρο, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στην υπόθεση του Κονέ.

Αυτό δε σημαίνει πως θα εγκαταλείψει την υπόθεση του Έλληνα μέσου και δεν αποκλείεται να επανέλθει, μόλις ο Κονέ μείνει ελεύθερος από την ιταλική ομάδα. Παράλληλα, η ΑΕΚ έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού, προκειμένου να καλυφθεί το κενό που άφησε η αποχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.