Για το “διπλό” ψυχολογίας στην Τρίπολη

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να τονώσει την ψυχολογία του, εν όψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος (19:00, Novasports 4).

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να τονώσει την ψυχολογία του, εν όψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος (19:00, Novasports 4). Οι “πράσινοι” στοχεύουν σε δυο νίκες, έως το φινάλε της κανονικής περιόδου, προκειμένου να εξαντλήσουν και τις πιθανότητες που έχουν, για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Ο Αντρέα Στραματσιόνι αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, συγκριτικά με τους έντεκα, που ξεκίνησαν το εντός έδρας ματς με τη Βέροια.

Συγκεκριμένα, ο Στιλ θα επιστρέψει στην εστία των “πράσινων”, με τους Μολέδο και Σάντσεθ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Νάνο και Μέστο θα είναι οι δυο μπακ, με τους λαγό, Εβαντζελίστα και Ζέκα να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής. Ο Βιγιαφάνες αναμένεται να έχει ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τους Λέτο και Πέτριτς, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο των “πράσινων”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.