Τον σταμάτησαν τα δοκάρια!

Άτυχος στάθηκε ο Φωκικός στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή, στην οποία παραχώρησε ισοπαλία δίχως τέρματα.

Άτυχος στάθηκε ο Φωκικός στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή, στην οποία παραχώρησε ισοπαλία δίχως τέρματα. Η ομάδα της Άμφισσας ήταν σαφώς ανώτερη και μάλιστα είχε τρία δοκάρια! Γκολ, όμως, δεν έβαλε και έτσι το συγκρότημα της Λέσβου επέστρεψε στο νησί με έναν πολύτιμο βαθμό στις αποσκευές του.

Ο Φωκικός απείλησε μόλις στο 1′ όταν η κεφαλιά του Στόικου σταμάτησε στο δοκάρι του Σουλογάνη, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 22′ στάθηκε και πάλι άτυχος καθώς επιχείρησε σουτ αλλά βρήκε και πάλι το δοκάρι, αυτή τη φορά το οριζόντιο!
Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και ισορρόπησαν πηγαίνοντας στην ανάπαυλα με 0-0.

Η ομάδα της Άμφισσας ενέτεινε την πίεσή της στην επανάληψη αλλά και πάλι είχε απέναντί της τα. δοκάρια καθώς σταμάτησαν και το σουτ του Κωστόπουλου στο 75′.
Ο Φωκικός συνέχισε το. μονότερμα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ προς το τέλος η Καλλονή έδειξε τα δόντια της και είχε κάποιες καλές φάσεις αλλά δεν κατάφερε να «κλέψει» το ματς.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Μιχάλης Κασάπης): Βαλσαμάκης, Κωστόπουλος, Δημητρίου, Χαλούλος, Καλλέργης, Δήμας, Δημήτρης, Στόικος, Σιάκκας (90′ Σκαρίμπας), Φροξυλιάς (53′ Μπαμπάτσικος), Νικόλτσης.

ΑΕΛ Καλλονής (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Καρακώστας, Τραορέ, Θυμιόπουλος, Τζιωρτζόπουλος, Σκάγκλια, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Κριπιντήρης, Μανούσος, Μανουσάκης (84′ Τριανταφύλλου).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.