Φορτούνης: «Να κατακτήσουμε και το Κύπελλο» (video)

Το βραβείο του MVP της 29ης αγωνιστικής της Super League παρέλαβε ο Κώστας Φορτούνης από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη σε ειδική εκδήλωση που έγινε την Πέμπτη στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρόλευκων» στο Ρέντη.

Το βραβείο του MVP της 29ης αγωνιστικής της Super League παρέλαβε ο Κώστας Φορτούνης από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη σε ειδική εκδήλωση που έγινε την Πέμπτη στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρόλευκων» στο Ρέντη.

Με δηλώσεις του, ο κ. Θεοδωρίδης έπλεξε το εγκώμιο του Φορτούνη: «Είναι μεγάλη μου χαρά, πολύ μεγάλη χαρά που δίνω το κύπελλο αυτό στον Κώστα Φορτούνη. Έχει να πάρει εκατοντάδες τέτοια κύπελλα με την αξία που έχει. Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, ένα καταπληκτικό παιδί. Η οικογένειά του είναι μαζί του. Έτυχε να γνωρίσω και τον πατέρα του και τη μητέρα του. Μας συνοδεύουν στα περισσότερα παιχνίδια του Ολυμπιακού που διεξάγονται στη βόρειο Ελλάδα. Ο Κώστας είναι ένα πάρα πολύ ταπεινό παιδί και πάρα πολύ σωστό παιδί. Είναι παικταράς. Τον ξέρω από μικρό παιδί γιατί ήταν στις Ακαδημίες μας. Τώρα δεν μπορώ να πω αν έγινε το σωστό ή το λάθος. Είχε φύγει, πήγε στη Γερμανία, γύρισε στον Ολυμπιακό που είναι η μεγάλη του αγάπη. Προσφέρει το σπάνιο θέαμα που βλέπουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο. Πριν από έξι μήνες είχα πει ότι ο Φορτούνης θα είναι το μεγαλύτερο δεκάρι που θα έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα. Και όπως βλέπετε δε διαψεύστηκα, γιατί ο Κώστας έχει να προσφέρει ακόμα πάρα πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τον πιστεύω απόλυτα, όχι μόνο εγώ. Όλοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον αγαπάνε πάρα πολύ. Το καταλαβαίνω από τις εκδηλώσεις ως προς το πρόσωπο του Κώστα. Το σημερινό κύπελλο είναι μία επιβράβευση των προσπαθειών του Κώστα. Φέτος ο Ολυμπιακός είναι άλλη ομάδα με τον Κώστα και πρέπει να το ομολογήσω αυτό. Και περιμένω πάρα πολλά πράγματα ακόμα. Προχθές είπα ότι τον θεωρώ το καλύτερο δεκάρι της Ευρώπης. Δεν το είπα έτσι. Ο Κώστας θα το αποδείξει αυτό σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Να μας ζήσει και να τον βλέπουμε πάντα σε τέτοιες στιγμές.

Από την πλευρά του ο Κώστας Φορτούνης τόνισε: «Τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο κύριος Σάββας έχει μεγάλη ιστορία στον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσω να δουλέψω ώστε να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε σαν ομάδα. Πρώτα από όλα να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι την Κυριακή και μετά να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδας».

-Πόσο ιδιαίτερο είναι το συγκεκριμένο βραβείο και αν θες να το αφιερώσεις κάπου;
«Πρώτα από όλα να το αφιερώσω στους συμπαίκτες μου που με κάνουν ακόμα καλύτερο, στην οικογένειά μου και στο σύλλογο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.