Καρνέζης: Έχουμε το προβάδισμα (vid)

Ο Ορέστης Καρνέζης στη Nova. O τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μιλάει στην κάμερα του Novasports και τον Νίκο Τζουάννη για την Κυριακάτικη αναμέτρηση του Τριφυλλιού απέναντι στον ΟΦΗ, δίνει προβάδισμα τίτλου στην ομάδα του και αναφέρεται στην παρουσία του στους Πράσινους και τον Στέφανο Καπίνο.

Ο Ορέστης Καρνέζης στη Nova. O τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μιλάει στην κάμερα του Novasports και τον Νίκο Τζουάννη για την Κυριακάτικη αναμέτρηση του Τριφυλλιού απέναντι στον ΟΦΗ, δίνει προβάδισμα τίτλου στην ομάδα του και αναφέρεται στην παρουσία του στους Πράσινους και τον Στέφανο Καπίνο.
 
Αναλυτικά η συνέντευξη του Ορέστη Καρνέζη στη Nova:
 
Ο Παναθηναϊκός έχει μέχρι στιγμής εξαιρετική βαθμολογική συγκομιδή και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Πόσο έχει αλλάξει πλέον η κατάσταση και για εσάς, τι συζητάτε μεταξύ σας στα αποδυτήρια και ποια είναι η ψυχολογία στην ομάδα;
 
Είχαμε περάσει δύσκολες στιγμές το καλοκαίρι λόγω του αποκλεισμού μας, όμως από την άλλη πλευρά, έπρεπε να το δούμε θετικά, να μην φέρουμε την καταστροφή και να επικεντρωθούμε στους εγχώριους στόχους μας. Νομίζω ότι έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής, τα παιχνίδια μας έχουν κυλήσει θετικά, έχουμε πάρει τους βαθμούς που επιθυμούμε και νομίζω ότι θα συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα.
 
Έχει ακόμα πολύ δρόμο για να φτάσετε στο τέλος αυτής της διαδρομής στο πρωτάθλημα… Παιχνίδια όπως αυτό που ακολουθεί με τον ΟΦΗ, είναι αυτά που κρίνουν τελικά τον τίτλο;
 
Οπωσδήποτε. Είναι αγώνας πρωταθλήματος και πρέπει να κερδίσεις. Εύκολα ή δύσκολα, παίξεις ή δεν παίξεις καλό ποδόσφαιρο, πρέπει να κερδίσεις. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε και όμορφο ποδόσφαιρο και νομίζω ότι οφείλουμε- εύκολα ή δύσκολα- να κερδίσουμε και τον αγώνα με τον ΟΦΗ.
 
Έχεις περάσει από τον ΟΦΗ, αν και έχουν αλλάξει πάρα πολλά σε σχέση με την εποχή που αγωνιζόσουν εκεί. Τι άποψη έχεις για την ομάδα της Κρήτης;
 
Μέχρι στιγμής παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, παρόλο που έχουν κάποια προβλήματα. Η προετοιμασία τους ήταν λίγο…παράξενη, εξαιτίας της περσινής τους σεζόν, όμως προσωπικά με έχει εντυπωσιάσει έτσι όπως αγωνίζονται. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, όμως οφείλουμε να κερδίσουμε και νομίζω ότι θα κερδίσουμε.
 
Τι πρέπει να προσέξετε απέναντι στον ΟΦΗ;
 
Δεν είναι το ίδιο παιχνίδι, όπως το ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως θα είναι δύσκολος αγώνας. Ο ΟΦΗ έχει ρυθμό στο παιχνίδι του, παίζει καλό ποδόσφαιρο και δεν νομίζω ότι είναι μια ομάδα που στέκεται πίσω και αμύνεται ενενήντα λεπτά. Τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο και να αναπτύσσονται σωστά και αυτό μας βολεύει ως Παναθηναϊκός, για να παίξουμε και εμείς έτσι όπως ξέρουμε.
 
Είναι εφικτός στόχος να αποχαιρετίσετε το 2011 με το απόλυτο των βαθμών;
 
Σε κάθε παιχνίδι πηγαίνουμε για τη νίκη, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να κερδίσουμε το εκάστοτε παιχνίδι και από εκεί και πέρα ταμείο θα κάνουμε στο τέλος.
 
Είναι νωρίς να μιλήσουμε για φαβορί για τον τίτλο;
 
Φαβορί για τον τίτλο… Εμείς έχουμε το προβάδισμα αυτή τη στιγμή και από ψυχολογικής και από βαθμολογικής άποψης. Όμως είναι πολύ νωρίς ακόμα, έχει δρόμο το πρωτάθλημα και η ομάδα που θα κάνει τις λιγότερες γκέλες, νομίζω ότι θα πάρει και τον τίτλο.
 
Τι έχει ενώσει τον Παναθηναϊκό και βλέπουμε αυτή την αγωνιστική μεταμόρφωση;
 
Είναι πολλά αυτά που μπορούμε να πούμε… Το πιο σημαντικό είναι, ότι είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, έχουμε μάθει πλέον το παιχνίδι του συμπαίκτη μας, όλο αυτό που έγινε το καλοκαίρι με τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη, νομίζω ότι μας πείσμωσε ακόμα περισσότερο και όλοι βάλαμε στόχο το φετινό πρωτάθλημα.
 
Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού που έχει “ζεσταθεί” με τις εμφανίσεις σας στο πρωτάθλημα;
 
Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για τη συμπαράσταση του και θέλουμε αυτόν τον κόσμο κοντά μας συνέχεια και ακόμα περισσότερο…
 
Περίεργη η θέση του τερματοφύλακα… Σε κυνηγά και η ατυχία μέχρι στιγμής…
 
Δεν θέλω να το βλέπω ως τύχη ή ατυχία… Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες στιγμές τα πράγματα σου βγαίνουν, άλλες φορές δουλεύεις σωστά, αλλά δεν πηγαίνει κάτι καλά στο παιχνίδι ή μπορεί να μη δουλεύεις το ίδιο καλά, αλλά να πηγαίνεις ακόμα καλύτερα στους αγώνες. Το ποδόσφαιρο κρύβει και εκπλήξεις. Δεν μπορείς να προβλέψεις πάντα τι μπορεί να γίνει. Αυτό που πρέπει να κάνω, είναι να συνεχίσω να δουλεύω και προσπαθώ να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή.
 
Άργησες να πάρεις την ευκαιρία σου, ωστόσο ένα νεαρό παιδί, ο Στέφανος Καπίνο αρχίσει να αξιοποιεί τη δική του ευκαιρία και κλέβει τις εντυπώσεις…
 
Έχει ξεκινήσει πολύ καλά ο Στέφανος, έχει πολύ καλά προσόντα για τη θέση αυτή και νομίζω ότι τα έχει πάει πάρα πολύ καλά μέχρι στιγμής. Από εκεί και πέρα είναι καθαρά στο χέρι του να συνεχίσει, να δουλεύει και να καταφέρει πολλά στην καριέρα του.
 
Τον συμβουλεύεις ως μεγαλύτερος;
 
Τον συμβουλεύω, βέβαια. Και τα τέσσερα παιδιά είμαστε Έλληνες, είμαστε κοντά στις ηλικίες και νομίζω ότι ο ένας βοηθάει τον άλλον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.