«Χρυσός» κι Απόστολος (video)

Με χατ τρικ του Βέλλιου ο Ηρακλής νίκησε 3-0 την Καλλονή και μπήκε με το δεξί στο 2016.

Με χατ τρικ του Βέλλιου ο Ηρακλής νίκησε 3-0 την Καλλονή και μπήκε με το δεξί στο 2016. Ο 24χρονος επιθετικός πήρε απ’ το χέρι τον «γηραιό» και τον οδήγησε με επιτυχία στο πρώτο ματς του δεύτερου γύρου της Σούπερ Λιγκ.

Αντίθετα, ο Νίκος Καραγεωργίου δεν έκανε ευχάριστο ντεμπούτο στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Η Καλλονή έμεινε μακριά απ’ τον καλό της εαυτό και παρέμεινε ουραγός και μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό.

Τα αρχικά πλάνα
Στο 4-2-3-1 του Παπαδόπουλο και μπροστά από τον Χουάντερσον βρέθηκαν οι Μπουκουβάλας, Στάμου, Μπαρτολίνι και Κυριακίδης από δεξιά προς αριστερά. Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης ήταν οι δύο αμυντικοί χαφ και οι Πασάς, Τσιλιανίδης ξεκίνησαν στις πτέρυγες, με τον Ρομάνο πίσω από τον προωθημένο Βέλλιο.

Παρόμοια διάταξη και από τον Καραγεωργίου, με τον Χογκ στην εστία, τους Τσαμπούρη (δεξιά), Ούκα μπακ και τους Αναστασιάδη, Κρολ δίδυμο στα στόπερ. Κεϊτά, Καλτσάς ήταν οι δύο παίκτες στον άξονα, με τον Γεωργίου μπροστά τους, τους Μανούσο, Γουερέ στα άκρα και τον Μάρκοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Με την πρώτη
Χρειάστηκε να περάσουν 15 λεπτά στο «Καυτανζόγλειο», ώσπου ο Βέλλιος να ανοίξει το σκορ. Ο Πασάς έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο υψηλόσωμος φορ με ωραία κίνηση και προβολή στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χογκ.

Και λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, ο Βέλλιος διπλασίασε τα τέρματά του και αυτά της ομάδας του, κάνοντας ξεκάθαρο το προβάδισμά της. Ο Κρολ έκανε χέρι στην περιοχή και το πέναλτι στο 43′ δεν πήγε χαμένο για τους Θεσσαλονικείς.

Άλλαξε η εικόνα
Στο δεύτερο ημίχρονο, με την είσοδο του Μπαργκάν, αλλά και τους γηπεδούχους να δίνουν χώρο, η Καλλονή έγινε πιο δραστήρια. Στο 52′ ο Χουάντερσον σταμάτησε το σουτ του Μανούσου, όπως και την προσπάθεια του Μπαργκάν στο 64′.

Κι αφού οι Λέσβιοι δεν κατάφεραν να μειώσουν, ο Βέλλιος αποφάσισε να τελειώσει το παιχνίδι. Με σουτ στην κίνηση στο 70′ ολοκλήρωσε το χατ τρικ και έδιωξε οριστικά το όποιο άγχος υπήρχε στο «Καυτανζόγλειο».

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης, Βέλλιος (77΄ Λουκίνας), Ρομάνο (85′ Ζαμπάζης), Πασάς (46′ Περόνε) 

Καλλονή (Νίκος Καραγεωργίου): Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Κρολ (46′ Σπυρόπουλος), Κεϊτά, Καλτσάς, Γουέρε (60′ Μπαργκάν), Γεωργίου, Μάρκοβιτς (78′ Ελλακόπουλος), Μανούσος 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.