Επίσκεψη χαράς από Πανθρακικό

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού μαζί με τον εκπρόσωπο του χορηγού της ΠΑΕ επισκέφθηκαν το Σύλλογο Μέριμνας Α.με.Α. Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι».

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού μαζί με τον εκπρόσωπο του χορηγού της ΠΑΕ επισκέφθηκαν το Σύλλογο Μέριμνας Α.με.Α. Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι». 

Ο Αντώνης Λαδάκης, ο Γιάννης Χρήστου, ο Χρήστος Μελίσσης, ο Γιάννης Ποτουρίδης και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μαζί με το υπεύθυνο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας Χάρη Παρασκευόπουλο, καθώς και τον υπεύθυνο Χορηγιών Γιώργο Κυπραίο μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό 
από τα μέλη του Συλλόγου, έδωσαν υπογεγραμμένες φανέλες του Πανθρακικού και άλλα αναμνηστικά δώρα, ενώ υποσχέθηκαν να ανταποδώσουν τη φιλοξενία στο προπονητικό κέντρο και σε κάποιον εντός έδρας αγώνα της ομάδας το προσεχές διάστημα. Μάλιστα, ο Μεγάλος Χορηγός του Πανθρακικού για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, αναμένεται να ενισχύσει οικονομικά με ένα χρηματικό ποσό τη σημαντική δράση του Συλλόγου Άγιοι Θεόδωροι.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Μέριμνας Α.με.Α. Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» Νατάσσα Λιβεριάδου, είπε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί φιλοξενούμε σήμερα στο χώρο μας τα καμάρια μας, τους παίκτες του Πανθρακικού, που ήρθαν να μας δώσουν ευχές για τα Χριστούγεννα αλλά και τον εκπρόσωπο της εταιρείας Stoiximan, που προτίθεται να μας ενισχύσει οικονομικά και την ευχαριστούμε από καρδιάς. Για τη νέα χρονιά, αφενός στον Πανθρακικό ευχόμαστε να έχει πολλές επιτυχίες στους αγωνιστικούς χώρους και να πετύχει τους στόχους του και αφετέρου στη εταιρεία ευχόμαστε να συνεχίσει το κοινωνικό της έργο και με άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες».

Εκ μέρους των αθλητών δηλώσεις έκανε ο Αντώνης Λαδάκης, που τόνισε: «Εκπροσωπώντας την οικογένεια του Πανθρακικού εκφράζουμε τη χαρά για την παρουσία μας εδώ. Οι άνθρωποι εδώ παράγουν πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο και δίνουν αγάπη στους ανθρώπους που φιλοξενούν σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον. Σε όλους εύχομαι να έχουν δύναμη και ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά. Μακάρι να μπορέσουμε να ανταποδώσουμε σύντομα τη φιλοξενία, αφού το προπονητικό μας κέντρο είναι πολύ κοντά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.