Μετά το φινάλε θα αποφασίσει ο Μολίνς

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς είναι αποφασισμένος να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό έως το φινάλε της εφετινής σεζόν, αναβάλλοντας την επέμβασή του για να ξεπεράσει το πρόβλημα κοιλιακών-προσαγωγών που αντιμετωπίζει.

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς είναι αποφασισμένος να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό έως το φινάλε της εφετινής σεζόν, αναβάλλοντας την επέμβασή του για να ξεπεράσει το πρόβλημα κοιλιακών-προσαγωγών που αντιμετωπίζει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σουηδός επιθετικός θα συνεχίσει με αποθεραπείες την καταπολέμηση των ενοχλήσεων που έχει και θα είναι στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για τα επόμενα ματς. Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού θα αποφασίσει το αν θα υποβληθεί σε επέμβαση, αφού πρώτα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. 

Από εκεί και πέρα, ο Λουτσιάνο Νέβες αναμένεται να είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «τριφυλλιού» στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.