Γκιστ: «Ο Παναθηναϊκός ιδρύθηκε για να κερδίζει τίτλους»

Το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έδωσε ο Τζέιμς Γκιστ, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός έχει ιδρυθεί για να κατακτά τίτλους.

Το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας έδωσε ο Τζέιμς Γκιστ, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός έχει ιδρυθεί για να κατακτά τίτλους. Ο Αμερικανός φόργουορντ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πράσινη» μίλησε για την πρόκριση του «τριφυλλιού» στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στην πρεμιέρα του Top-16 της Ευρωλίγκας.

«Θέλουμε έναν ακόμη τίτλο και θα έχουμε την ευκαιρία μας. Έναν τίτλο που έχουμε θέσει σαν στόχο από την αρχή της σεζόν. Αυτό θέλει ο Παναθηναϊκός, αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι μεγάλη στιγμή για μας. Ο Παναθηναϊκός ιδρύθηκε για να κερδίζει και να παίρνει τίτλους. Αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε κι εμείς», δήλωσε αρχικά ο Γκιστ και συνέχισε:

«Δεν βιάζομαι όμως ούτε εγώ ούτε κανένας στην ομάδα να σκεφτεί τον τελικό του Κυπέλλου. Αργεί ακόμα. Εμείς από την αρχή της σεζόν πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο τη Φενέρ. Το μυαλό μας είναι μόνο εκεί και ξεχνάμε ό,τι έγινε με τον Άρη».

Τέλος, για το στοιχείο που κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό, είπε: «Το πιο σημαντικό για μας είναι η ενέργεια που βγάζουμε και η άμυνα. Από τη στιγμή που παίζουμε επιθετική άμυνα, όλα είναι πιο εύκολα για μας».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.