Αντιπροσωπευτικό δείγμα με άρωμα Αρνεσεν…

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να θέσει σε κυκλοφορία τη νέα εκδοτική της προσπάθεια, υπό τη μορφή περιοδικού. Στο πρώτο τεύχος, μεταξύ άλλων, φιγουράρει κι η στήλη με τις απαντήσεις του Φρανκ Αρνεσεν στους φίλους της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να θέσει σε κυκλοφορία τη νέα εκδοτική της προσπάθεια, υπό τη μορφή περιοδικού. Στο πρώτο τεύχος, μεταξύ άλλων, φιγουράρει κι η στήλη με τις απαντήσεις του Φρανκ Αρνεσεν στους φίλους της ομάδας. Ενα πρώτο δείγμα της πρώτης τοποθέτησης του Δανού, αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ, φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα:
 
– Υπάρχει πλάνο στο οποίο, βάσει της φετινής ομάδας, θα χτιστεί ο ΠΑΟΚ των επόμενων χρόνων σε συγκεκριμένους παίκτες; Θεωρείτε πως η ομάδα είναι μέσα στο πλάνο που έχετε θέσει από την αρχή;
 
«Ναι, έχουμε σχέδιο. Ενα από τα πράγματα που θέλαμε το περασμένο καλοκαίρι ήταν ν’ αποκτήσουμε νέους, ταλαντούχους παίκτες και να χτίσουμε πάνω τους. Όταν, βέβαια παίρνεις νέους παίκτες ή προωθείς παιδιά από τις Ακαδημίες γνωρίζεις πως υπάρχει ένα ρίσκο σχετικά με το επίπεδο που μπορούν να φτάσουν.
Στη θέση μου οφείλω να είμαι υπομονετικός και να τους δώσω την ευκαιρία να. αναζητήσουν τον πραγματικό τους εαυτό. Να μην πάρει κανείς μια γρήγορη απόφαση. Προτιμώ δύο φορές το χρόνο να κάνουμε μεγάλες συναντήσεις και να αναλύουμε τους παίκτες. Και τους νέους και αυτούς που βρίσκονταν στην ομάδα. Αυτό κάναμε τον Δεκέμβριο. Είδαμε τα στατιστικά από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Ποιος σκόραρε, ποιος έδωσε ασίστ, τα λάθη μας, την κατοχή, τις πάσες, τις σημαντικές πάσες, τις μετρήσεις της φυσικής κατάστασης, τα τρεξίματα και τα συγκρίναμε με τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνεται καθημερινά. Πρέπει να γίνεται μία φορά το τρίμηνο και κάθε έξι μήνες να λαμβάνονται οι αποφάσεις». Λίγο μετά το συγεκριμένο απόσπασμα φιλοξενούνται κι οι τρόποι και τα σημεία από τα οποία μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να προμηθευτεί το συγκεκριμένο περιοδικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.