Κουφός: «Ζήσαμε μοναδικές στιγμές»

Χαρούμενος και απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και την κατάληψη της τέταρτης θέσης δήλωσε ο Στέργιος Κουφός.

Χαρούμενος και απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και την κατάληψη της τέταρτης θέσης δήλωσε ο Στέργιος Κουφός. Ο τεχνικός του Ρεθύμνου έδωσε συγχαρητήρια στον Γιώργο Καλαφατάκη για την πορεία του με τον ΚΑΟΔ ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην υπερπροσπάθεια που έκαναν όλοι στην ομάδα για να φτάσει στην τέταρτη θέση.

«Είναι μοναδική στιγμή, η κατάκτηση της τέταρτης θέσης, ως νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 και δευτεραθλήτρια της Α2. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Καλαφατάκη, για την πορεία του με τη Δράμα, επίσης νεοφώτιστη στην Α1. Ο κόουτς ήταν πρωτοπόρος του θεαματικού μπάσκετ, με τους Αμπελόκηπους. Για εμάς, στην αρχή της σεζόν ήταν απλησίαστος ο στόχος της τέταρτης θέσης. Ζήσαμε μοναδικές στιγμές μαζί με τον κόσμο. Όχι απλά είναι ο έκτος παίκτης, αλλά ως ομάδα παίζουμε για αυτόν στο… πονεμένο Ρέθυμνο. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη. Παρά τα προβλήματα, με όλους τους τραυματισμούς που αντιμετωπίσαμε, η συσπείρωση ήταν το μυστικό που μας οδήγησε στην επιτυχία, γενικά και σήμερα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους παίκτες μου, που είχαμε άψογη συνεργασία», δήλωσε αρχικά ο Στέργιος Κουφός.

ρωτηθείς για τα πλέι οφ, είπε «η φετινή χρονιά τελειώνει εδώ για εμάς, γιατί είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε προπονητικό πρόγραμμα, με τόσους τραυματισμούς και απουσίες».

Όσο για το ενδεχόμενο να προκριθεί η ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, είπε «φυσικά και θέλω να συμβεί αυτό, γιατί όταν παρουσιάζεται μια ευκαιρία την αρπάζεις. Αν όχι στο Eurocup, γιατί το γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις, ας πάμε στο Eurochallenge».

Τέλος για τη στιγμή που ξεχωρίζει από την φετινή σεζόν ανέφερε: «Αυτή είναι οι εμφανίσεις με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στο Ρέθυμνο. Ήταν απόδειξη πως αυτή η ομάδα δεν φτιάχτηκε μόνο για την παραμονή, αλλά και για κάτι παραπάνω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.