Επίσκεψη στην «Κιβωτό της Αγάπης»

Στο ίδρυμα «Κιβωτός της Αγάπης» βρέθηκαν το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Παναχαϊκής και μοίρασαν δώρα στα παιδιά.

Στο ίδρυμα «Κιβωτός της Αγάπης» βρέθηκαν το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Παναχαϊκής και μοίρασαν δώρα στα παιδιά.
Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης της πελοποννησιακής ΠΑΕ αναφέρει:
«1. Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή της Π.Α.Ε. κ. Γερόλυμο Κωνσταντίνο επισκεφθηκαν και πρόσφεραν δώρα στα παιδάκια του ιδρύματος “Κιβωτός της Αγάπης”. Τα παιδάκια φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές μέσα σε μια ανθρώπινη γιορτή και αντάλλαξαν ευχές για την Ανάσταση και το Πάσχα.
2. Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή, το Δ.Σ., οι ποδοσφαιριστές , οι προπονητές και το υπαλληλικό προσωπικό εύχονται σε όλους τους Αχαιούς οπαδούς σε όλη την Ελλάδα, αλλά και όλους τους φιλάθλους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
3. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ευχαριστεί τους χορηγούς : “Casa Bianca Λευκά είδη”, “Λαλαγιάννης-Μαλάκης ΑΕ”, ” Κάτι Αλλο ζαχαροπλαστείο”, και τον αγνό φίλαθλο Αβραντινή Δημήτρη, για τα δώρα τα οποία προσέφεραν και με αυτό τον τρόπο δόθηκε μεγάλη χαρά στα παιδάκια της “Κιβωτού της Αγάπης”».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.