Κουφός: «Να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις»

Ιδιαίτερα προβληματισμένος δήλωσε ο Στέργιος Κουφός λόγω της αγωνιστικής απραξίας του ΑΓΟΡ αλλά και των πολλών τραυματισμών.

Ιδιαίτερα προβληματισμένος δήλωσε ο Στέργιος Κουφός λόγω της αγωνιστικής απραξίας του ΑΓΟΡ αλλά και των πολλών τραυματισμών. Ο Έλληνας τεχνικός του Ρεθύμνου με αφορμή της προσεχή αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ, σχολίασε την έως τώρα πορεία της ομάδας του και έθεσε ως στόχο να τελειώσουν με θετικό τρόπο την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

«Φτάνουμε σιγά – σιγά προς το τέλος μιας χρονιάς που όλοι στην ομάδα δεν θέλαμε να περάσει ποτέ. Η εικόνα, όμως, απραξίας τόσων ημερών και η προβληματική εικόνα με τους τραυματισμούς των προηγούμενων εβδομάδων, μας έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό. Για παράδειγμα ο Κατσαρές είναι εκτός 12άδας και οι Πέτγουεϊ, Κούμουλος αμφίβολοι.
Γενικότερα βρισκόμαστε σε μία κατάσταση που δεν μπορούμε να πείσουμε τα παιδιά ότι πρέπει να προσπαθήσουν κι άλλο. Μπροστά μας, όμως, έχουμε ένα παιχνίδι που κατοχυρώνει την 4η θέση, επίτευγμα μοναδικό και απίθανο. Το ζήτημα, όμως, είναι να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου παιχνιδιού.

Και ο ΚΑΟΔ είναι μία ομάδα που έκανε την δικιά της υπέρβαση καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και έχει παρουσιάσει μία εξαιρετική εικόνα. Δεν θα είναι ο ΚΑΟΔ του α’ γύρου, αλλά όλες οι ομάδες έχουν προχωρήσει σε αλλαγές. Στην Δράμα αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό που έχουν επιτελέσει φέτος.

Βέβαια, θέλουμε να κλείσουμε με θετικό τρόπο την κανονική διάρκεια, στην καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ομάδας. Δεν ξέρω, όμως, αν μπορούμε, καθώς οι 8-9 πρωταγωνιστές της σεζόν είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένοι», δήλωσε ο Στέργιος Κουφός.

Από την πλευρά του, ο Άκης Καλλινικίδης σχολίασε: «Το πρωτάθλημα διακόπηκε αρκετό καιρό και αυτό δεν είναι ότι το καλύτερο και ειδικά στο σημείο που βρισκόμαστε. Το πόσο θα μας επηρεάσει αυτή η διακοπή, θα φανεί στο παρκέ στο ματς με τον ΚΑΟΔ. Είναι διαφορετικό να κάνεις μονάχα προπονήσεις για δύο – τρεις εβδομάδες και διαφορετικό το να έχεις μία ροή αγώνων.

Γενικότερα έχουμε δουλέψει πάρα πολύ αυτό το διάστημα και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Τετάρτης. Παίζουμε στην έδρας μας και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να ολοκληρώσουμε θετικά την κανονική περίοδο. Το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο, καθώς με νίκη θα εξασφαλίσουμε την 4η θέση. Μία θέση που είναι ιδιαίτερα τιμητική για την ομάδα και το Ρέθυμνο γενικότερα.

Αν αναλογιστούμε πως οι δύο πρώτες θέσεις παραπέμπουν σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, ο 3ος και ο 4ος είναι κάτι σαν πρωταθλητές στο δικό τους πρωτάθλημα. Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε τον ΚΑΟΔ και για να πάρουμε την 4η θέση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.