Φραγκιάς: «Ταβάνι η 3η θέση»

Στην κατάληψη τη 3ης θέσης στάθηκε ο Βασίλης Φραγκιάς μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Στην κατάληψη τη 3ης θέσης στάθηκε ο Βασίλης Φραγκιάς μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός του Κολοσσού περίμενε την ομάδα του να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας και χαρακτήρισε ιστορική μέρα για τον σύλλογο την κατάληψη της τρίτης θέσης.

«Εμείς φύγαμε απ’ τη Ρόδο χθες (9/4). Ήταν ωραία ημέρα, ηλιόλουστη και μείναμε εκεί. Θέλαμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Ούτε για προπόνηση δεν κάναμε. Μας επηρέασε η απραξία. Αν θυμάμαι καλά αγωνιστήκαμε τελευταία φορά στις 24/3. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια φιλικών στη Ρόδο. Το ευχαριστήθηκε μόνο ο Παναθηναϊκός. Η 3η θέση είναι η καλύτερη στην ιστορία της ομάδας. Πετύχαμε περισσότερα απ’ ό,τι περιμέναμε, πρέπει να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ανοίγει ο καιρός, υπάρχει ο τουρισμός, δεν είναι εύκολο να μείνεις συγκεντρωμένος.

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ. Θα κάνουμε Πάσχα στο παρκέ. Με τις ημερομηνίες των πλέι οφ στις 18/4, 20/4 και 22/4 αισθανόμαστε σαν να είμαστε στο ΝΒΑ. Είναι ιστορική ημέρα για εμάς η κατάληψη της 3ης θέσης. Είναι ταβάνι για εμάς. Φαντάζει πολύ δύσκολο να χτυπήσουμε Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό. Είναι στην ευχέρεια της διοίκησης να δει αν μπορεί η ομάδα να συμμετάσχει σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μας συγχαίρουν για την επιτυχία μας. Αλλά κανείς δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει γίνει. Έχουμε καλή σχέση με τη διοίκηση. Θα δούμε, όταν τελειώσει η χρονιά», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Φραγκιάς και συνέχισε:

«Το κάτι περισσότερο είναι μόνο το γόητρο. Αν περάσουμε στη δεύτερη φάση, θα έρθει ο κόουτς Ομπράντοβιτς κι ο κόουτς Ιτούδης στο νησί, που τους αρέσει. Θα ‘χει κι ωραίο καιρό. Κανείς δεν πίστευε πως θα φτάσουμε μέχρι εδώ. Εγώ τραβάω τα μαλλιά μου, που δεν έβαλα όρο στο συμβόλαιό μου για πριμ τετράδας».

Από την πλευρά του, ο Στιβ Πάνος ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την εμφάνισή του. Είχε πολλή ενέργεια κι επιθετικότητα. Έπαιξε καλά παρά τις 4 αναμετρήσεις μέσα σε μία εβδομάδα. Για εμάς ήταν μία καλή αναμέτρηση να ξαναμπούμε σε ρυθμό. Ο τρόπος που αγωνιστήκαμε θα μας βοηθήσει εν όψει πλέι οφ την προσεχή εβδομάδα. Όλοι στην ομάδα είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ. Αποτελεί τιμή για εμάς η 3η θέση της κανονικής περιόδου. Ανυπομονούμε να αρχίσουν τα πλέι οφ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.