Κασελάκης: «Μεγάλη προσοχή κόντρα στον Κολοσσό»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης, τόνισε πριν από την αναμέτρηση με τον Κολοσσό, πως το συγκεκριμένο ματς χρειάζεται μεγάλη προσοχή αφού ο αντίπαλος διαθέτει ποιότητα.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης, τόνισε πριν από την αναμέτρηση με τον Κολοσσό, πως το συγκεκριμένο ματς χρειάζεται μεγάλη προσοχή αφού ο αντίπαλος διαθέτει ποιότητα. 

Αναλυτικά:

«Γεια σας και χρόνια πολλά! Καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα , αγάπη γύρω σας και τύχη. 

Το μπάσκετ δεν σταματά ποτέ και έτσι βάσει προγράμματος κάνουμε και επίσημα γιορτές στο γήπεδο. Το Σάββατο δίνουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα που παίζει σε υψηλό επίπεδο. Για μας ο αγώνας είναι κομβικός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και θα πρέπει να δείξουμε μέσα στο παρκέ πόσο πολύ θέλουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι με πράξεις κι όχι με λόγια. 

Έχουμε αρκετό καιρό να πανηγυρίσουμε ροζ φύλλο αγώνα και είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσουμε με το δεξί τη νέα χρονιά. Για να γίνει αυτό είναι πολύ σημαντικό να επιβάλλουμε εμείς το ρυθμό του παιχνιδιού ξεκινώντας από την άμυνα μας γιατί ο Κολοσσός είναι μια ομάδα με συγκεκριμένους ρόλους αλλά παράλληλα και με πολύ ταλέντο. 

Λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού θα θέλαμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο να μας στηρίξει. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε να δώσουμε το 100% για να αποζημιώσουμε τον κόσμο. Θα τα ξαναπούμε την επόμενη εβδομάδα μέχρι τότε να είστε καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα». 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.