Ετοιμασία για Κύπελλο με απουσία Ολσεν

Η επομένη της αναβολής του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, βρήκε το αγωνιστικό τμήμα του «Δικεφάλου» να προετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου με την Καλλονή, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στη Μυτιλήνη.

Η επομένη της αναβολής του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, βρήκε το αγωνιστικό τμήμα του «Δικεφάλου» να προετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου με την Καλλονή, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στη Μυτιλήνη.

Μοναδικός μεν αλλά δικαιολογημένος απόντας ήταν ο Ρόμπιν Ολσεν. Ο Σουηδός τερματοφύλακας, που χτες έγινε πατέρας, εξασφάλισε 24ωρη άδεια και μετέβη στη Σουηδία για να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του και να δει από κοντά το νεογέννητο κοριτσάκι του.
 
Το κύριο μέρος της σημερινής προπόνησης είχε να κάνει με την τακτική και πιο συγκεκριμένα για τις σκέψεις του Κροάτη τεχνικού αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση. Η αποστολή θα προκύψει μετά την αυριανή προπόνηση, λίγη ώρα μετά το τέλος της οποίας θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για τη Μυτιλήνη. Ανάμεσά τους δε θα βρίσκονται οι τραυματίες Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Κόστα, Ροντρίγκεζ που όπως και σήμερα θα συνεχίσουν τις αποθεραπείες τους. Το πλέον πιθανό είναι να μη συμπεριληφθεί κι ο Ολσεν που αναμένεται να επιστρέψει αύριο.
 
Πάντως, στον απόηχο της χτεσινής ημέρας, αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του αρχικού σχήματος που είχε επιλέξει ο Ιγκορ Τούντορ για τον αγώνα στα Πηγάδια, σύμφωνα με την οποία ο ΠΑΟΚ θα άλλαζε σχηματισμό, εγκαταλείποντας τους τρεις στην άμυνα και παίζοντας μπροστά από τον Ολσεν, από δεξιά προς τ’ αριστερά οι Σκονδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Λέοβατς, με τους Τζιόλη, Γκολάσα, Τσίμιροτ και Πέλκα στη μεσαία γραμμή και τους Μακ, Αθανασιάδη στην επίθεση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.