Σίλβα: «Να συνεχίσουμε το σερί μας»

Ο Μάρκο Σίλβα ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού να διευρύνουν το αήττητο σερί τους, όσο το δυνατόν περισσότερο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Μάρκο Σίλβα ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού να διευρύνουν το αήττητο σερί τους, όσο το δυνατόν περισσότερο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές του, πως όλες οι ομάδες από εδώ και στο εξής θα έχουν έξτρα κίνητρο, το οποίο θα είναι να «σπάσουν» το αήττητο των «ερυθρολεύκων». 

Αρχικά, ο Σίλβα τόνισε στους παίκτες του: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο να συνεχίσουμε την πορεία στο πρωτάθλημα ανάλογα με όσα πετύχαμε στον πρώτο γύρο. Πρέπει να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί όσο μπορούμε περισσότερο, ακόμα και μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν πρέπει να δώσουμε δικαιώματα σε κανέναν. Όλοι θέλουν να μας σταματήσουν».

Και τους υπογράμμισε στη συνέχεια: «Όλες οι άλλες ομάδες έχουν τεράστιο κίνητρο όταν αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό για να έχουν μετά να λένε “εμείς τους σταματήσαμε”. Γι’ αυτό περιμένω από όλους σας μεγάλη σοβαρότητα. Μην ξεχνάτε τι έγινε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Τι δυσκολίες αντιμετωπίσαμε επειδή δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Να ξέρετε ότι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα είναι δυσκολότερο από όσα έχουμε να δώσουμε στη διάρκεια του μήνα. Και γιατί ο αντίπαλός μας είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα, αλλά κι επειδή είναι το πρώτο ματς μετά τη διακοπή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.