Δύσκολη η περίπτωση του Ενζόγκμπια

Η ΑΕΚ συνεχίζει την αναζήτηση μεσοεπιθετικού για την ενίσχυσή της εν όψει του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος και ο Τσαρλς Ενζόγκμπια φέρεται να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την αναζήτηση μεσοεπιθετικού για την ενίσχυσή της εν όψει του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος και ο Τσαρλς Ενζόγκμπια φέρεται να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας. Η περίπτωση του Γάλλου ποδοσφαιριστή είναι δύσκολη, λόγω των οικονομικών του απαιτήσεων και της προτίμησής του σε μια ενδεχόμενη παραμονή στην Αγγλία, όμως δεν είναι ανέφικτη. 

Οι ιθύνοντες της Ένωσης θα προσπαθήσουν να πείσουν τον παίκτη να μετακομίσει στην Ελλάδα, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στις συγκεκριμένες επαφές. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είναι ο μεγάλος στόχος του Ουρουγουανού τεχνικού, καθώς θεωρεί πως μπορεί να κάνει άμεσα τη διαφορά στην ομάδα του. Οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση, με τον Έρενστ Ασάντε να βρίσκεται επίσης στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.