Συγκεντρώνεται για την κρίσιμη στροφή

Ο ΑΟΞ φουλάρει τις μηχανές του για το εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη (1/4).

Ο ΑΟΞ φουλάρει τις μηχανές του για το εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη (1/4).

Για το απόλυτο ντέρμπι της πέμπτης θέσης προετοιμάζεται ο ΑΟΞ, μετά τις σημερινές (26/3) εξελίξεις και την απόγαση για επανέναρξη του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας με τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής. Την ομάδα της Ξάνθης υποδέχεται ο άμεσος ανταγωνιστής της για τη συγκεκριμένη θέση στον πίνακα, Πανιώνιος, οπότε η συγκέντρωση στα Πηγάδια φτάνει στον απόλυτο βαθμό.

Η στροφή είναι κρίσιμη κι αυτό όλοι στον ΑΟΞ το αντιλαμβάνονται. Εφόσον οι Θρακιώτες δραπετεύσουν από τη Νέα Σμύρνη την ερχόμενη Κυριακή (1/4) με βαθμό ή –πολύ περισσότερο- με βαθμούς, τότε αποκτούν πλεονέκτημα έναντι τουλάχιστον του συγκεκριμένου αντιπάλου, καθώς η μάχη δεν γίνεται μόνο με τον Πανιώνιο. 

Αυτή τη στιγμή ο ΑΟΞ έχει το πλεονέκτημα έναντι όλων των υπολοίπων διεκδικητών της πέμπτης θέσης, που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην Ευρώπη την ερχόμενη σεζόν. Προηγείται με 35 βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος και ο Αστέρας Τρίπολης ακολουθούν με 33, ο Παναθηναϊκός με 32 και πολύ πιο πίσω ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Λεβαδειακός, που έχουν από 30. Αυτό το πλεονέκτημα είναι που θέλει ο Μίλαν Ράσταβατς να διατηρήσει η ομάδα του μετά τον αγώνα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, ώστε να μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος με καλές προϋποθέσεις.

Στα ευχάριστα για τον Σέρβο τεχνικό της Ξάνθης είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών παικτών. Τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψουν και οι διεθνείς Καμαρά και Φασίδης, οπότε θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.