Χιμένεθ: «Μόνο τελικοί»

Ο Μανόλο Χιμένεθ υπογράμμισε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, πως έως το τέλος της εφετινής σεζόν τους περιμένουν μόνο τελικοί, στην προσπάθεια για την κατάκτηση του νταμπλ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ υπογράμμισε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, πως έως το τέλος της εφετινής σεζόν τους περιμένουν μόνο τελικοί, στην προσπάθεια για την κατάκτηση του νταμπλ. Ο Ισπανός τεχνικός θέλησε να «αφυπνίσει» τους ποδοσφαιριστές του, εν όψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων και τους ζήτησε να ανεβάσουν ρυθμούς, ώστε να είναι πανέτοιμοι για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής της Ένωσης μίλησε στους «κιτρινόμαυρους» και υπογράμμισε: «Θα πρέπει να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε αγωνιστικό ρυθμό. Έχουμε μπροστά μας μόνο τελικούς και ξεκινάμε από το ματς της Κυριακής. Πρέπει να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε καλά».

Ο Χιμένεθ θα περιμένει και την επιστροφή των διεθνών, για να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους «πράσινους». Την Τετάρτη αναμένεται να βρεθούν στα Σπάτα οι Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Μασούντ, Βράνιες και Χουλτ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.