Πέρασε από το “Γκαστόν Ζεράρ” η Μαρσέιγ (video)

Η Μαρσέιγ δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην αξιόμαχη Ντιζόν και επικράτησε με 3-1 σε παιχνίδι για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γαλλίας.

Η Μαρσέιγ δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην αξιόμαχη Ντιζόν και επικράτησε με 3-1 σε παιχνίδι για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γαλλίας.

Οι Μασσαλοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν το προβάδισμα στο σκορ με το 7ο γκολ του Ζερμέν στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Ανγκουίσα μετά από συνεργασία του με τον Παγιέ και άστοχο σουτ στο 42’.

Στο 72ο λεπτό ο Νταλ’Ογκλιό έριξε στο παιχνίδι τον Κβον και ένα λεπτό αργότερα ο Ιάπωνας τον δικαίωσε αξιοποιώντας την ασίστ του Χαντάντι και ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 88’ ο Ο’Κάμπος πέτυχε το 1-2 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παγιέ και κεφαλιά-πάσα του Ζερμέν. Στο πρώτο των καθυστερήσεων ο διαιτητής Μπρισάρ καταλόγισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Γιαμπερέ στον Ο’Κάμπος, με το ριπλέι πάντως να μην τον δικαιώνει. Μάλιστα σε αυτή τη φάση άφησε τη Ντιζόν με παίκτη λιγότερο. Ο Παγιέ ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Ρεϊνέ κράτησε με επέμβαση το σκορ στο 1-2. 

Κάτι που δεν κατάφερε τρία λεπτά αργότερα, πάλι από τα 11 μέτρα, αφού αυτή τη φορά σωστά ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα σε ανατροπή του Παγιέ από τον Λουτοά. Ο Παγιέ ευστόχησε και με το 5ο γκολ του στη σεζόν διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Η Μαρσέιγ παραμένει στην 3η θέση και η Ντιζόν γνώρισε ήττα στην έδρα της για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο, όταν είχε ηττηθεί από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν στον πάγκο των Μασσαλών αλλά δεν αγωνίστηκε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.