Δε θέλει να φύγει ο Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης είναι αποφασισμένος να παραμείνει στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος του συμβολαίου του και δεν προτίθεται να αποχωρήσει άμεσα για κάποια ομάδα του εξωτερικού.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι αποφασισμένος να παραμείνει στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος του συμβολαίου του και δεν προτίθεται να αποχωρήσει άμεσα για κάποια ομάδα του εξωτερικού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο διεθνής Έλληνας παίκτης έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, οι οποίες μελετούν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ίδιος είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και πως δεν προτίθεται να αποχωρήσει άμεσα από το λιμάνι, εκτός αν δεχτεί κάποια εξαιρετική πρόταση. Ο Έλληνας παίκτης δεσμεύεται έως το 2017 με τους «ερυθρολεύκους», οι οποίοι από την πλευρά τους σκοπεύουν να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας με αυξημένες οικονομικές απολαβές και μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας του με τους νταμπλούχους Ελλάδος, των οποίων αποτελεί βασικό στέλεχος την εφετινή σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.