Εντονος προβληματισμός στην Κέρκυρα

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ όπως είναι φυσικό επέφερε και προβληματισμό στις τάξεις της Κέρκυρας, καθώς η ομάδα παρέμεινε χαμηλά στην βαθμολογία και στις θέσεις που οδηγούν στην δεύτερη κατηγορία.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ όπως είναι φυσικό επέφερε και προβληματισμό στις τάξεις της Κέρκυρας, καθώς η ομάδα παρέμεινε χαμηλά στην βαθμολογία και στις θέσεις που οδηγούν στην δεύτερη κατηγορία. Πλέον το έργο των Φαιάκων γίνεται εξαιρετικά δύσκολο, αν αναλογιστεί κανείς πως έχουν να καλύψουν διαφορά έξι βαθμών με τις ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις της παραμονής και να περιμένουν και στραβοπατήματά τους.

Ο Χάβι Γκράθια πάντως είναι υποχρεωμένος να ξεκινήσει την προετοιμασία των παικτών του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, στην οποία η ομάδα του θα πρέπει να πάρει πάση θυσία τη νίκη. Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να αντιμετωπίσει και αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Βέντσελ δεν είναι στα πλάνα του, καθώς είναι τιμωρημένος και θα πρέπει να εκτίσει την ποινή του, ενώ ο Αγρτίτης συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και μέχρι στιγμή η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Από κει και πέρα, ο Γκουστάβο έχει χτυπήσει στο γόνατο και θα πρέπει να υποβληθεί σε εξετάσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.