Όλα τα βλέμματα στο «Άνφιλντ»

Ο αγγλικός «εμφύλιος» μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας των προημιτελικών αγώνων του Champions League τη Μεγάλη Τετάρτη (21:45).

Ο αγγλικός «εμφύλιος» μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας των προημιτελικών αγώνων του Champions League τη Μεγάλη Τετάρτη (21:45). Οι «κόκκινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης, εν όψει της ρεβάνς των δυο ομάδων στο «Έτιχαντ». 

Η Λίβερπουλ έχει καταφέρει να κερδίσει την εφετινή σεζόν τη Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα, κάτι που θέλει να επαναλάβει και το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις τα προηγούμενα χρόνια, οι «κόκκινοι» μετρούν 87 νίκες, οι «πολίτες» 45, ενώ 46 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Ο Γιούργκεν Κλοπ μετράει έξι νίκες σε δέκα ματς με αντίπαλο τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Γερμανός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Ματίπ, Γκόμες, Λαλάνα, Κλαβάν και Γούντμπερν, ενώ από την άλλη πλευρά ο Καταλανός τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του, τους Αγκουέρο και Μεντί. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία).

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, η Μπαρτσελόνα θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί στην πρώτη αναμέτρηση με τη Ρόμα στο «Καμπ Νου». Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν ένα σκορ πρόκρισης, ώστε να μετατρέψουν τη ρεβάνς του «Ολίμπικο» σε τυπική διαδικασία. Από την άλλη πλευρά, οι Ρωμαίοι θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισής τους, στην επόμενη φάση. 

Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες τέσσερις φορές στη διοργάνωση, όπου μετρούν από μια νίκη, ενώ δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης είναι η συνάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Κώστα Μανωλά, με τον οποίο συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ντάνι Μακέλι (Ολλανδία). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.