Με Νικολιά στη «Λεωφόρο»

Στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για πρώτη φορά συμπεριλήφθη ο Αλέξανδρος Νικολιάς για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο».

Στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για πρώτη φορά συμπεριλήφθη ο Αλέξανδρος Νικολιάς για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο». Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε τη Δευτέρα (11/1), ωστόσο ο Γιάννης Πετράκης έκρινε πως είναι σε θέση να βοηθήσει, δεδομένου ότι εκδόθηκε και τον δελτίο του από την ΕΠΟ και τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του.

Στην αποστολή του ΠΑΣ επιστρέφουν, σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι Τζημόπουλος και Καρανίκας, καθώς εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ εκτός έμειναν οι Τσάβες και Ναδάλες. 

Στη σημερινή προπόνηση, την τελευταία πριν το αυριανό (14/1) παιχνίδι, οι Ηπειρώτες έκαναν νευρομυϊκό ξύπνημα και μετά το τέλος του ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή.

Αναλυτικά: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Τσουκαλάς, Νικολιάς, Μιχαήλ, Ακόστα, Μασούρας, Γιάκος, Μανιάς, Μπέριος, Περιστερίδης, Φερφελής, Ίλιτς, Μαυροπάνος, Ηλιάδης, Καρανίκας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.