Δεύτερη σερί γκέλα στο Μπομπονέρα

Νέα απώλεια βαθμών για τη Μπόκα Τζούνιορς στο Μπομπονέα. Αυτή τη φορά κόντρα στη Λανούς, με την οποία έμεινε στο ισόπαλο 2-2 για την 7η αγωνιστική του Κλαοσούρα.

Νέα απώλεια βαθμών για τη Μπόκα Τζούνιορς στο Μπομπονέα. Αυτή τη φορά κόντρα στη Λανούς, με την οποία έμεινε στο ισόπαλο 2-2 για την 7η αγωνιστική του Κλαοσούρα.

Οι «χεϊνέσες» προηγήθηκαν 2-0 με υπέροχα τέρματα των Πάμπλο Μόουτσε και Χουάν Ρομάν Ρικέλμε στο 39′ και στο 42′, αντιστοίχως, όμως δεν μπόρεσαν να κρατήσουν αυτό το προβάδισμα μέχρι το τέλος, καθώς υπέπεσε σε σοβαρά αμυντικά λάθη. Ο πρώην επιθετικός της Ρίβερ, Μαριάνο Παβόνε (σε κάθε επαφή με τη μπάλα άκουγε το σύνθημα των οπαδών της Μπόκα, για τη Ρίβερ η οποία αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία), μείωσε στο 43′ σε 2-1 και στο 54′ ο κεντρικός αμυντικός, Πάολο Γκόλτς ισοφάρισε σε 2-2. Στο 63′, η ομάδα του Φαλσιόνι έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κλεμέντε Ροντρίγκες.

Πλέον, η Μπόκα μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τη Τίγκρε (14 βαθμούς), έχοντας έναν λιγότερο από την πρωτοπόρο, Εστουδιάντες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.