Κρίσιμο ραντεβού

Η διοίκηση της ΑΕΚ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει μέχρι την Παρασκευή (30/3) να βρει 1.3 εκ ευρώ προκειμένου να φανεί συνεπής στις δεσμεύσεις της προς την UEFA.

Η διοίκηση της ΑΕΚ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει μέχρι την Παρασκευή (30/3) να βρει 1.3 εκ ευρώ προκειμένου να  φανεί συνεπής στις δεσμεύσεις της προς την UEFA. Τις τελευταίες μέρες έχει στραφεί ξανά στον Αλ Σουντάιρι προσπαθώντας να τον πείσει να δώσει νέο δάνειο στην ΠΑΕ.

Γίνεται προσπάθεια να εκταμιευτεί το υπόλοιπο ποσό από το δάνειο που είχε υποσχεθεί ο Σαουδάραβας μέσω του Ντέμη Νικολαΐδη και ανέρχεται περίπου στο 1,2 εκατ. ευρώ. Σκοπός της διοίκησης είναι να έχει κλείσει αυτό το ζήτημα μέχρι την Τετάρτη, όταν και έχει προγραμματιστεί η γενική συνέλευση της ΠΑΕ.

Τα μέλη του Δ.Σ. μίλησαν σε αίθουσα του ΟΑΚΑ μετά το ματς με τον Παναιτωλικό για την προοπτική αυτή και κανονίστηκε ραντεβού για σήμερα Δευτέρα με τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης. Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα της Ωρας για Σπορ τονίζει πως δεν υπάρχει Σαουδάραβας.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο επιχειρηματίας που κρύβεται πίσω από τον Νικολαΐδη είναι ο Γιάννης Μπεθάνης, ο οποίος μη επιθυμώντας να γίνει γνωστό πως εκείνος βάζει τα χρήματα για την ΑΕΚ, χρησιμοποιήθηκε το σενάριο με τον Αλ Σουντάιρι για να προστατευτεί η ανωνυμία του.

Στο ραντεβού της Κυριακής  δεν ήταν παρών ο Χάρης Οικονομόπουλος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, αλλά θα είναι παρών στο σημερινό ραντεβού. Ο Οικονομόπουλος αναμένεται να κάνει πράξη την δέσμευσή του για το δάνειο του 1 εκ. ευρώ προς την ΠΑΕ ΑΕΚ, με εγγύηση τα χρήματα που θα πάρει από την δικαστική διαμάχη με τον Μάκη Ψωμιάδη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.