“Αφήστε στην άκρη τα μαθήματα συμπεριφοράς”

Δεν άργησε η αντίδραση του Ατρομήτου, ο οποίος απάντησε με τον ίδιο τρόπο στην ανακοίνωση που εξέδωσε μέσα στην ημέρα ο Πλατανιάς...

Δεν άργησε η αντίδραση του Ατρομήτου, ο οποίος απάντησε με τον ίδιο τρόπο στην ανακοίνωση που εξέδωσε μέσα στην ημέρα ο Πλατανιάς…

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

« Η ΠΑΕ Ατρόμητος έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της επί σειρά ετών στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν χρειάζεται κανέναν για να της παραδώσει μαθήματα ήθους, φιλοξενίας και συμπεριφοράς!.

Από την άλλη πλευρά όμως δεν μπορούμε να αφήσουμε αναπάντητες συγκεκριμένες αναφορές της ΠΑΕ Πλατανιάς γιατί κάποιοι θα εκλάβουν την  σιωπή μας ως αδυναμία.

Επειδή, οι άνθρωποι της ΠΑΕ Πλατανιάς έχουν επιλεκτική και ασθενή μνήμη,  εμείς εδώ είμαστε για να τους θυμίσουμε γεγονότα που έγιναν πολύ πρόσφατα και όχι τον περασμένο Σεπτέμβριο:

Στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι Κυπέλλου, ο Πλατανιάς έπρεπε να παίξει από το 30’ με δέκα παίκτες σε καθαρό τράβηγμα φανέλας από πίσω του Στανισάβλεβιτς που θα επέσυρε την δεύτερη κίτρινη από τον διαιτητή, ενώ κόπηκε σε φάση τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα με ανύπαρκτο οφ σάιντ ο Γκαρσία. Αδιάψευστος μάρτυρας είναι ο τηλεοπτικός φακός.

Σαν να μην έφθανε αυτό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιά κ.Μαθιουλάκης, άγνωστο γιατί όρμησε στο διαιτητικό τρίο στο τέλος του αγώνα και συγκρατήθηκε την τελευταία στιγμή από ανθρώπους της ομάδας του.

Στο δεύτερο παιχνίδι στο Περιστέρι, ο διαιτητής Αρετόπουλος στο ένα και μοναδικό του λάθος, μας αρνήθηκε ένα καταφανέστατο πέναλτι σε χέρι του Μπανανά όταν το σκορ ήταν 1-1. Και πάλι εδώ αδιάψευστος μάρτυρας είναι ο τηλεοπτικός φακός και τα αναγραφόμενα σε έντυπο  και ηλεκτρονικό τύπο.

Αν και στα δύο παιχνίδια τα διαιτητικά λάθη ήταν λοιπόν εις βάρος μας εμείς δεν είπαμε τίποτα και δεν διαμαρτυρηθήκαμε!

Παρ’ όλα αυτά η συμπεριφορά κάποιων μελών και ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Πλατανιάς ήταν προκλητική μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι και πράγματι προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της ΠΑΕ  Ατρόμητος κ. Γιώργου Σπανού ο οποίος λόγω της θεσμικής του ιδιότητας ζήτησε δημόσια συγνώμη!

Αφήστε λοιπόν, κύριοι του Πλατανιά, στην άκρη τα μαθήματα συμπεριφοράς γιατί το ποδόσφαιρο είναι άθλημα έντασης και μπορείς να ξεφύγεις κάποια στιγμή λόγω συναισθηματικής φόρτισης όπως ο πρόεδρος σας στο πρώτο παιχνίδι.

Τελειώνοντας είναι γνωστοί οι ισχυροί δεσμοί που έχει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός με τα Χανιά, ακόμη και συγγενικοί , κι έχει αποδείξει ότι τιμά και σέβεται τον κόσμο των Χανίων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.