Άρης- Πανιώνιος: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

Στο πάθος και τη θέληση για τη νίκη των ποδοσφαιριστών του απέδωσε την ανατροπή στο ματς με τον Πανιώνιο ο Μανουέλ Μασάδο. Ο τεχνικός του Άρη απέδωσε τα εύσημα στο κόσμο για την στήριξη του και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του.

Στο πάθος και τη θέληση για τη νίκη των ποδοσφαιριστών του απέδωσε την ανατροπή στο ματς με τον Πανιώνιο ο Μανουέλ Μασάδο. Ο τεχνικός του Άρη απέδωσε τα εύσημα στο κόσμο για την στήριξη του και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του
Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου του Μασάδο:


«Το πρώτο πρόβλημα προέκυψε πριν ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας με την απώλεια του Λαζαρίδη που νοσηλεύεται με ίωση στο νοσοκομείο. Το δεύτερο είχε να κάνει με τον τραυματισμό του Ακόστα και το τρίτο ήταν ο τραυματισμός του Ντίκο, όταν δεν είχαμε δικαίωμα για άλλες αλλαγές. Το άλλο πρόβλημα ήταν ο Πανιώνιος που είχαμε να αντιμετωπίσουμε και θέλω να εστιάσω στην καλή εμφάνιση και τοποθέτηση του αντιπάλου μας ο οποίος μας προκάλεσε πολλά προβλήματα. Τολμώ να πω ότι από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα του Αρη, ο Πανιώνιος ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από την έδρα μας. Αυτά ήταν τα προβλήματά μας. Παρόλο αυτά ευτυχήσαμε να βρούμε τις λύσεις και να φθάσουμε στα γκολ που μας οδήγησαν στη νίκη. Τρεις ήταν οι λύσεις των προβλημάτων μας. Αρχικά, η εμφάνιση, η ένταση, το πάθος και η ψυχή των ποδοσφαιριστών μας και κυρίως η πίστη που έδειξαν όταν τα πράγματα έγιναν στραβά για μας, είχαν μεγάλη σημασία. Η δεύτερη λύση έχει να κάνει με τους οπαδούς μας και την κερκίδα που δεν σταμάτησαν να υποστηρίζουν τους ποδοσφαιριστές. Έδωσαν τη κατάλληλη ώθηση στους παίκτες για να φθάσουν στην ανατροπή. Έγιναν επίσης κάποιες κινήσεις τακτικά που μας έδωσαν ποιότητα, ενώ η τρίτη λύση ήταν ο παράγοντας τύχη που ασφαλώς και επηρέασε. Εστιάζοντας στο παιχνίδι, ήταν ένας αγώνας με έντονες εναλλαγές συναισθημάτων, με ανατροπές στο σκορ και θα τολμήσω να πω ότι βάσει της προσπάθειάς μας στον αγωνιστικό χώρο, κερδίσαμε δίκαια».


Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα:


«Καταρχήν, έχω ένα συγκεκριμένο ρόστερ να διαχειριστώ και μάλιστα με αρκετά προβλήματα, αφού ξέρετε τις απουσίες που είχαμε. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να έχουμε μια έξυπνη διαχείριση. Δεν μπορείς να βγάλεις ένα παιχνίδι με τους ίδιους ποδοσφαιριστές και με ένα σύστημα. Σας είχα πει την προηγούμενη φορά ένα ρητό που χρησιμοποιούμε στην Πορτογαλία, του οποίου το νόημα είναι ότι σε δεν τους αρέσει να βάζουν στο φούρνο από την αρχή όλο το κρέας, αλλά το βάζουν λίγο-λίγο. Έτσι κι εγώ δεν θέλω να δείχνω όλα μου τα χαρτιά από την αρχή. Θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να διαβάζεις το παιχνίδι και στη διάρκεια να βάζεις κάποια χαρτιά σου, ανάλογα με τις διακυμάνσεις που υπάρχουν».


Για την απόφασή του να βάλει τον Ντίκο βασικό:


«Έχετε δει ότι από την ημέρα που ήρθα έχω δώσει συγκεκριμένο ρόλο στον Παπαζαχαρία μπροστά από τους στόπερ. Του έχω ζητήσει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα και θα έλεγα ότι ανταποκρίνεται και με το παραπάνω. Έχω επίσης έναν ακόμη στόπερ όπως ο Ντίκο ο οποίος δουλεύει πάρα πολύ, ουδέποτε εξέφρασε παράπονο και περιμένει την ευκαιρία του. Συνεπώς, από τη στιγμή που είχα πρόβλημα στους στόπερ πρώτης γραμμής, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τον στόπερ της δεύτερης γραμμής που ήταν ετοιμοπόλεμος».


Για το ματς που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό:


«Οι ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωμένοι να βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, εγώ όμως πρέπει να κάνω έναν σχεδιασμό βάσει των αγώνων που έχουμε να δώσουμε. Για μένα, το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν είναι το σημείο κλειδί. Θα κοιτάξω λοιπόν και θα ετοιμάσω τα πλάνα μου, υπολογίζοντας όλους τους αγώνες. Εγώ ξέρω ότι η ομάδα πρέπει να πετύχει πολλές νίκες και να μην χάσει πουθενά μέχρι το τέλος. Βλέπετε ότι ο Άρης έχει ψαλιδίσει τη διαφορά. Το να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και να χάσουμε κάπου αλλού θα ήταν δώρο άδωρο για μας».


Από την πλευρά του ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος, τόνισε ότι το τελικό σκορ αδικεί την ομάδα του:


«Θεωρώ ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με πολλά γκολ και φάσεις. Εμείς είπαμε ότι ερχόμαστε για να διεκδικήσουμε βαθμό η βαθμούς στα παιχνίδια που μας απομένουν. Ήρθαμε να παίξουμε με μια καλή ομάδα όπως ο Άρης και για το λόγο ότι μέχρι τη στιγμή με τον Ντιμπαλά που πήγε να γίνει 1-3 θεωρήσαμε ότι μπορούμε να πάρουμε το ματς, όμως μετά ο Άρης έβαλε τα γκολ και δεν αντιδράσαμε σωστά. Πιστεύω ότι το σκορ είναι πλασματικό. Καταρρεύσαμε και δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε ένα πόντο. Με στεναχωρεί ο τρόπος που χάσαμε αλλά για 75` λεπτά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Άρη για το στόχο που έχει θέσει στο πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.