Ανακοινώθηκε το επόμενο event mode του PUBG, Τequila Sunrise

To επόμενο event mode του PlayerUnknown's Battlegrounds ξεκινά αυτή την εβδομάδα στον Miramar και θα διαρκέσει για 72 ώρες.

To επόμενο event mode του PlayerUnknown’s Battlegrounds ξεκινά αυτή την εβδομάδα στον Miramar και θα διαρκέσει για 72 ώρες.

Το Tequila Sunrise είναι ένα mode μόνο με shotguns και melee weapons, με ομάδες τεσσάρων να μάχονται στον χάρτη Miramar. Tα όπλα θα εμφανίζονται τρεις φορές γρηγορότερα απ’ότι σε κάθε άλλο event, όπως και το ammo. Επιπροσθέτως, θα δούμε μικρότερο αρχικό safe zone, μηδέν care packages και ο χρόνος της μέρας θα κλειδώνει στην ανατολή του ηλίου.

To event θα διαρκέσει για 72 ώρες και ξεκινά σήμερα στις 05:00 το πρωί στις 6 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 9 Απριλίου στις 6 το πρωί.

Τα Limited time event modes ανακοινώθηκαν για το παιχνίδι τον προηγούμενη μήνα, με το Flare Gun να είναι το πρώτο που κυκλοφορεί μετά τις πρώτες δοκιμές.

Αυτή την εβδομάδα είδαμε επίσης και τις πρώτες δοκιμές για τον νέο 4x4km χάρτη, Codename: Savage, που είναι πλέον κλειστός. Αν το χάσατε, μπορείτε να δείτε gameplay από την χάρτη εδώ.

Σε άλλα νέα, οι developers επιβεβαίωσαν ότι θα απενεργοποιήσουν το πληκτρολόγιο και το mouse για τους παίκτες στις κονσόλες, για να υπάρχει “fair gameplay.”

Πριν κλείσετε το άρθρο, μην ξεχάσετε να συνδεθείτε στο παιχνίδι μέχρι την 1η Μαΐου για να πάρετε το επετειακό δώρο του παιχνιδιού, ένα SCAR L skin.

Πηγή: ign.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.