Ελευθερόπουλος: “Δεν έχουμε τη δυνατότητα μεταγραφών” (video)

Μετά την αναμέτρηση στην Κομοτηνή οι δύο προπονητές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να τόνιζε πως η ομάδα του δεν έχει τη δυνατότητα μεταγραφών ενώ ο Γιάννης Μαντζουράκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ’ το αποτέλεσμα.

Μετά την αναμέτρηση στην Κομοτηνή οι δύο προπονητές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να τόνιζε πως η ομάδα του δεν έχει τη δυνατότητα μεταγραφών ενώ ο Γιάννης Μαντζουράκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ’ το αποτέλεσμα. 

Αναλυτικά:

Ελευθερόπουλος: Με τις τελικές να είναι 15-1, με 32 γεμίσματα, σέντρες στα 2 / 3 του γηπέδου και με τις ευκαιρίες που έκαναν, μόνο περήφανος είμαι για τους παίκτες μου. Δεν μπορώ να έχω παράπονο για το παιχνίδι που κάναμε. Όποτε δικαιούμαστε τη νίκη δεν την έχουμε πάρει, όποτε δεν την δικαιούμαστε χάνουμε. Μετά τις γιορτές παίζουμε σε υψηλά επίπεδα. Εμείς πρέπει να δυναμώσουμε το ταβάνι μας. Οι περισσότερες ομάδες δυναμώνουν, εμείς δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα. Μας έφυγαν ο Σερφά και ο Σέτι και τους ευχαριστώ για την συνεργασία. Πρεπει να υπερβάλουμε εαυτούς. Μεταγραφές όχι μόνο δεν μπορούμε να κάνουμε, αλλά ορισμένοι παίκτες δεν θέλουν να έρθουν. Για τους δικούς τους λόγους. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό κάθε παίκτη ή στην τσέπη της διοίκησης. Κάνει ότι μπορεί. Άλλοι θέλουν να μείνουν στην Αθήνα και άλλοι ζητάνε τρελά λεφτά. Κανείς δεν μου είπε όταν ήρθα πως θα κάνουμε 10 μεταγραφές. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε καινούριο χώρο. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Όσο για το αγωνιστικό αυτό που ήταν ακατόρθωτο (σ.σ. η παραμονή), τώρα είναι δύσκολο».

Μαντζουράκης: «Ήταν ένα δύσκολο και πολύ κρίσιμο ματς. Και για τις δύο ομάδες. Δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο στην αποβολή. Είχαμε καθαρό μυαλό και φεύγουμε με έναν βαθμό χάρις στην δουλειά των παικτών. Έτρεξαν πάρα πολύ οι δύο παίκτες (σ.σ. για τις αλλαγές στα άκρα). Είχαν και οι δύο τις πλευρές και έπρεπε να φρεσκάρω την ομάδα. Η εικόνα μας είναι πολύ καλή τελευταία»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.