Χατζάρας: «Απλώς τα αυτονόητα»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο προπονητής του Πιερικού, Γιώργος Χατζάρας, ο οποίος αναφέρθηκε στο... μυστικό των τελευταίων επιτυχιών της ομάδας, ενώ μίλησε και για την αγωνιστική παρουσία του Μάρκους Μοκακέ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο προπονητής του Πιερικού, Γιώργος Χατζάρας, ο οποίος αναφέρθηκε στο… μυστικό των τελευταίων επιτυχιών της ομάδας, ενώ μίλησε και για την αγωνιστική παρουσία του Μάρκους Μοκακέ.
Μιλώντας αρχικά για το πού οφείλεται το σερί των έξι νικών, ο Ημαθιώτης τεχνικός ανέφερε: «Απλώς κάνουμε τα αυτονόητα, κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνει μια ομάδα, όχι υπερβολές. Αυτό είναι το μυστικό αλλά φαίνεται στην Ελλάδα όποιος κάνει το αυτονόητο, κάνει πολλά τελικά. Οι ομάδες αποτελούνται από τους παίκτες, τους προπονητές, τη διοίκηση, τους φιλάθλους και ίσως και τις τοπικές εφημερίδες (σε κάποιες περιπτώσεις), όταν όλα αυτά είναι καλά μεταξύ τους και υπάρχει υγεία σε όλα, τότε έρχονται και οι επιτυχίες».
Για την παρουσία του Μοκάκε, που πολλοί λένε ότι κάνει την διαφορά στον Πιερικό, σχολίασε: «Νομίζω ότι είναι υπερβολικό να λέμε ότι κάνει τη διαφορά ο Μοκάκε, δεν μπορεί ένας παίκτης μόνος του στο Πρωτάθλημα να κάνει τη διαφορά. Σε εμάς και οι έντεκα παίκτες κάνουν τη διαφορά, είμαστε πολύ ισορροπημένη ομάδα, δεν είμαστε ούτε πολύ αμυντική ούτε πολύ επιθετική. Έχουμε ισορροπία σε όλες τις γραμμές και τα παιδιά παίζουν καλά. Θεωρώ ότι ο Πιερικός μόλις ξεκίνησε, άφησε στην άκρη την πολιτική του παρελθόντος και πλέον θέλουμε να χτίσουμε μια υγιή ομάδα που θα έχει μέλλον και διάρκεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.