Θα συνεχίσουν την αποχή

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού φέρονται να ξεκαθάρισαν στη διοίκηση της ομάδας, πως αν δε τους καταβληθούν τα χρήματα, που τους οφείλει, τότε δε θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού φέρονται να ξεκαθάρισαν στη διοίκηση της ομάδας, πως αν δε τους καταβληθούν τα χρήματα, που τους οφείλει, τότε δε θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. Ήδη, οι «πράσινοι» δεν προπονήθηκαν για αυτό τον λόγο τη Δευτέρα του Πάσχα, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και την Τρίτη. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει δεσμευτεί να καταβληθεί εντός της εβδομάδας το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου στους Έλληνες παίκτες, κάτι με το οποίο διαφωνεί το ρόστερ του «τριφυλλιού», καθώς θέλουν να καταβληθούν σε όλους τους παίκτες χρήματα. 

Δημοσιεύματα θέλουν τους ξένους παίκτες να απειλούν πως αν δεν πληρωθούν τις επόμενες ημέρες δε θα προπονηθούν και πως θα πάνε κατευθείαν στο γήπεδο την Κυριακή, για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την πλευρά του προσπαθεί για μια ακόμα φορά την εφετινή σεζόν να βρει λύση στο πρόβλημα και να πειστούν οι παίκτες του να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε στους παίκτες του, πως θα πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι μέχρι το φινάλε της σεζόν και πως τότε θα μπορέσουν να κάνουν ότι καλύτερο πιστεύουν για τη συνέχεια της καριέρας τους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.