Όλα ανοιχτά για Ρόσι

Την επιθυμία του πελάτη του να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν, μετέφερε ο μάνατζερ του Τζουζέπε Ρόσι.

Την επιθυμία του πελάτη του να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν, μετέφερε ο μάνατζερ του Τζουζέπε Ρόσι.
 
Ο Ιταλός επιθετικός αναμένεται να αφήσει το επόμενο καλοκαίρι τη Βιγιαρεάλ, καθώς ο ισπανικός σύλλογος κινδυνεύει φέτος με υποβιβασμό από την Πριμέρα Ντιβισιόν. 
 
«Δυστυχώς, η φετινή ήταν μία αρνητική σεζόν για τον Τζουζέπε, λόγω του τραυματισμού που τον κράτησε πολύ καιρό εκτός μάχης», είπε ο Φεντερίκο Παστορέλο στο Sky Sport Italia.
 
«Αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένος απόλυτα στην αποθεραπεία του και ίσως να τον δούμε στα τελευταία ματς της σεζόν. Νοιάζεται πολύ για τη Βιγιαρεάλ και στο παρελθόν απέρριψε σημαντικές προτάσεις, αλλά ποτέ δεν έκρυψε το όνειρό του να παίξει σε μία κορυφαία ομάδα. Οσο για την Ιντερ, τη θεωρούμε μία από αυτές, αλλά εκείνος θέλει να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στους καλύτερους του κόσμου. Πάντως, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα απορρίπταμε πρότασή της», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.